UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SURVİVOR’DA DÜN KİM ELENDİ? ADADAN KİM GİTTİ?

Survivor’da dün akşam yaşanan eleme gecesinin ardından bu haftanın eleme adayı olan 4 isimden biri adaya veda etti. TV8 ekranlarında SMS oylarının sonuçlarını açıklayan Acun Ilıcalı, son olarak da 12 Nisan’da Survivor’dan elenen yarışmacının adını duyurdu. Bu hafta ünlüler takımından 3, gönüllüler takımından bir yarışmacı eleme adayı olmuştu. Peki, Survivor’da dün kim elendi? Adadan kim gitti? İşte, 12 Nisan 2022 Survivor SMS sıralaması ve eleme gecesinde yaşananlar…

SURVİVOR’DA DÜN KİM ELENDİ? ADADAN KİM GİTTİ?

Survivor’da 12 Nisan akşamı bir yarışmacı daha elenerek adaya veda etti. Hafta boyunca oynanan dokunulmazlık oyunlarının ardından ünlüler takımından Barış Murat Yağcı, Gizem Memiç ve Perviz, gönüllüler takımından ise Ayşe eleme adayı olmuştu. Yapılan SMS oylamasının ardından bu 4 yarışmacıdan biri en az oyu olarak Survivor’dan elendi. Peki dün akşam adadan kim gitti? İşte 12 Nisan 2022 Survivor SMS sıralaması ve diğer detaylar…

12 NİSAN 2022 SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

12 Nisan gecesi ada konseyinden önce yarışmacılar ödül oyunu için parkura çıktı. Ödülü iftar sofrası ve lunapark olan oyunda ünlüler ve gönüllüler takımı kıyasıya bir mücadele sergiledi.

Ödül oyunu bu sefer isabetli atış gerektiren bir parkura sahipti ve oyunu kazanan takım 2-0’lık skorla ünlüler takımı oldu. İftar sofrasında her beraber yemeklerin tadını çıkaran ünlüler takımı sonrasında ise lunaparkta oyunlar oynadılar ve eğlenceli gösterileri izlediler.

Sonrasında ise ada konseyine geçildi.

SURVİVOR’DA DÜN KİM ELENDİ? ADADAN KİM GİTTİ?

Survivor’da bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunlarının sonucunda 4 isim eleme adayı olarak SMS oylamasına kaldı.

İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımından Barış Murat Yağcı haftanın ilk eleme adayı olmuştu. İkinci dokunulmazlık oyununu kaybeden takımın eleme adayı bu sefer Gizem Memiç oldu. Üçüncü dokunulmazlık oyununu yine ünlüler takımı kaybetti ve bu sefer eleme adayı olan isim Perviz oldu. 4. ve sonuncu dokunulmazlık oyununu ise gönüllüler takımı kaybetti ve gönüllülerin eleme adayı Ayşe oldu.

Ada konseyinin sonunda Acun Ilıcalı SMS sıralamasını açıkladı. Buna göre en az oyu alarak adaya veda eden isim Gizem Memiç oldu.

Son Güncelleme: 13.04.2022 11:07:54