UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TOKATTAN SONRA BAŞINA GELMEYEN KALMADI “KORUNMAYA İHTİYACIM YOK"

Ünlü oyuncu Will Smith'in 94. Oscar Ödülleri'nde töreninde komedyen Chris Rock'a tokat atmasının bedeli ağır oldu. Hem kamuoyundan hem de film endüstrisinden ciddi tepkiler ile karşılaşan Will Smith'e darbe üstüne darbe aldı.

TOKATTAN SONRA BAŞINA GELMEYEN KALMADI “KORUNMAYA İHTİYACIM YOK"

ABD’nin Los Angeles şehrinde gerçekleştirilen 2022 Oscar Ödül Töreni’nde Will Smith’in komedyen Chris Rock'a tokat atmasının ardından ilk tepki Akademi'den geldi. Akademi yönetim kurulu ünlü aktörün yaptığı kabul edilemez davranış nedeniyle Oscar'dan 10 yıl men edildiğini açıkladı.


Eşi Jada Pinkett Smith'in saçlarıyla ilgili espri yapan Chris Rock'ı canlı yayında tokatlayan ünlü aktöre bir diğer darbe de film endüstrisinden geldi. Smith'in rol aldığı “Fast and Loose” ve “Bad Boys 4” isimli yapımlar askıya alındı.


Smith’in geçen yıl yayınladığı otobiyografi kitabının film haklarını satın almak için Netflix ve Apple+’ın açık artırma yarışına katılacaktı. İki firma da Will Smith otobiyografisinin yayın hakları için verdikleri teklifleri geri çekti.


53 yaşındaki Amerikalı aktör Will Smith’in projeleri birer birer iptal edilirken, eşi Jada Pinkett-Smith’ten flaş bir açıklama geldi. Jada, "Hiçbir zaman korunmaya ihtiyacım olduğunu söylemedim" diyerek, Will Smith'in törendeki tavrının abartılı olduğunu söyledi.

Son Güncelleme: 12.04.2022 12:27:57