UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YILIN DÜĞÜNÜNE EVLİLİK SÖZLEŞMESİ

Pandemi yüzünden sürekli ertelenen düğün önümüzdeki hafta sonu gerçekleşiyor. David ve Victoria Beckham çifti, büyük oğulları Brookly'in mürüvvetini görmek için gün sayıyor.

YILIN DÜĞÜNÜNE EVLİLİK SÖZLEŞMESİ

Çiftin dört çocuğundan en büyüğü olan Brooklyn, 9 Nisan'da Amerikalı milyarder bir ailenin kızı olan oyuncu nişanlısı Nicola Anne Peltz ile hayatını birleştiriyor. Düğünün ayrıntıları merak edilirken basına yansıyan bir iddia bu heyecanı bile gölgede bıraktı.

EVLİLİK SÖZLEŞMESİ İMZALADILAR

ABD ve İngiliz basınında yer alan iddialara göre Nicola Anne Peltz'in, milyarder bir iş insanı olan babası Nelson Peltz, damadına evlilik sözleşmesi imzalattı. Aslına bakılırsa bu sözleşme hem 23 yaşındaki Brookly Beckham hem de 27 yaşındaki Nicola Anne Peltz için bağlayıcı özellik taşıyor. Müstakbel gelin ve damadın imzaladığı sözleşmeye göre, boşanmaları durumunda her ikisi de ailelerinden kaynaklanan servetten pay alamayacak. Beckham ve Peltz'in, bu tür bir sözleşme imzaladıkları haberi 2020 yılından, yani nişanlanmalarından bu yana gündeme geliyor aslında. Bu iddiaya ne Beckham ne de Peltz ailesinden bir açıklama geldi.

PELTZ'İN BABASI ABD'NİN SAYILI ZENGİNLERİNDEN

Bu arada her ikisinin de ailesinin sahip olduğu servete bakarsak... Beckham çiftinin toplam serveti 380 bin sterlin. Nicola Anne Peltz'in ailesinin serveti ise bunun neredeyse üç katı. Peltz ailesinin 1. 3 milyar sterlin serveti bulunuyor. Beckham ailesine gelin gidecek olan Nicola Anne Peltz'in babası Nelson Peltz ülkesinin sayılı zenginleri arasında.  Peltz'in annesi de eski bir model olan Claudia Heffner Peltz.

MİLYONLUK MALİKANEDE EVLENECEKLER

Brooklyn Beckham ve Nicola Anne Peltz'in düğünü, 9 Nisan'da gelinin ailesinin sahip olduğu Florida, Palm Beach'teki malikanesinde yapılacak. Bu arada bu konutun değerinin de 76 milyon sterlin olduğu konuşuluyor. Törenin maliyetinin 3 milyon sterlin civarında olacağı da ortaya atılan iddialar arasında. Bu arada çiftin düğünün yayın haklarını Vogue dergisine sattığını bu yüzden de konukların sosyal medya paylaşımı yapmaması için sıkı önlemler alınacağı belirtiliyor.

Son Güncelleme: 4.04.2022 14:25:48