UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

POLİS KILIĞINDA YAŞLI KADINI DOLANDIRACAKKEN YAKAYI ELE VERDİ

Kütahya'da kendisini polis olarak tanıtan bir dolandırıcı, yaşlı bir kadının 26 bin TL ve 5 adet Cumhuriyet altınını alıp kaçacağı sırada, gerçek polisler tarafından yakalandı. Dolandırıcının benzer suçlardan 5 ayrı aranma kaydının olduğu anlaşıldı.

POLİS KILIĞINDA YAŞLI KADINI DOLANDIRACAKKEN YAKAYI ELE VERDİ

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize suçlarla Mücadele Şube ekipleri yaptıkları çalışmalar neticesinde kendisini polis olarak tanıtan bir şahsın il merkezi Ok Meydanı Mahallesi Begonya Sokak'ta ikamet eden yaşlı bir kadını dolandıracağı bilgisine ulaştı.

EKİPLER ŞÜPHELİYİ KISKIVRAK YAKALADI

Elde edilen bilgiler doğrultusunda belirtilen sokak üzerinde tertibat alan ekipler, adı geçen şüphelinin müşteki bayan şahsın ikametine geldiği, bir müddet sonra ikametten hızlıca ayrıldığını gördü. Bunun üzerine şahsa müdahale eden ekipler şahsı kıskıvrak yakaladı. Yakalama sırasında ekiplere mukavemet eden şahıs orantılı güç kullanılarak etkisiz hale getirildi.


5 ARANMA KAYDININ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Polis Merkezi Amirliğince şahıs hakkında görevi yaptırmamak için direnme ve görevli memura mukavemet suçundan yasal işlem başlatıldı. Şahsın yapılan üst araması neticesi müşteki bayana ait olduğu tespit edilen, 26 bin TL ve 5 adet cumhuriyet altını ele geçirildi. Şahsın yapılan GBT sorgulamasında ise, hakkında aynı suçtan dolayı 3 farklı suçlardan dolayı 2 olmak üzere toplamda 5 aranma kaydı bulunduğu anlaşıldı. Şüpheli K.G., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, altın ve paralar müşteki kadına teslim edildi.

Son Güncelleme: 2.04.2022 16:24:50