UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

67 YAŞINDAKİ ADAM 3 GÜNDÜR HER YERDE ARANIYORDU: OTOMOBİLİYLE...

Bursa'da yaşayan Alaettin Esmer adlı yurttaş, arkadaşlarıyla buluştuktan sonra kayıplara karışmıştı. Perşembe gününden beri haber alınamayan 67 yaşındaki Esmer'in otomobiliyle göle uçtuğu belirlendi, yaşlı adamın cesedi de otomobilden çıktı.

67 YAŞINDAKİ ADAM 3 GÜNDÜR HER YERDE ARANIYORDU: OTOMOBİLİYLE...

Mustafakemalpaşa ilçesi Orta Mahallesi'nde oturan Alaettin Esmer, perşembe günü evden çıkıp arkadaşlarıyla buluştu. Arkadaşlarıyla bir süre zaman geçirdikten sonra yanlarından ayrılan Esmer'den bir daha haber alınamadı. Aile cuma günü durumu jandarma ve polis ekiplerine bildirdi.

TEKERLEK İZLERİNİ TAKİP ETTİLER

Yapılan araştırmada Alaettin Esmer'in en son Behram Göleti yakınlarında görüldüğü tespit edildi. Mustafakemalpaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, gölde ve çevresinde çalışma başlattı. Gölete doğru giden tekerlek izleri olduğunu saptayan jandarma, durumu Mudanya Jandarma Sahil Güvenlik ekiplerine iletti.


CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Sabah saatlerinde göle giren dalgıçlar, Esmer'in aracını gölde buldu. Aracın içerisinde ise Alaettin Esmer'in cansız bedenine ulaşıldı. Esmer'in cesedini dalgıçlar çıkardı.

Alaettin Esmer'in cenazesi, yapılan incelemenin ardından Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Son Güncelleme: 2.04.2022 15:24:34
ETİKETLERBURSA ALAETTİN ESMER