UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YANGIN FACİASINDAN CİNAYET ÇIKTI! ÖNCE BOĞAZINI KESMİŞLER, SONRA

Kayseri'de dün gece Melikgazi ilçesinde bir evde yangın çıkmış, yabancı uyruklu bir kişi hayatını kaybetmiş, anne ve 3 çocuğu yaralanmıştı. Ölen kişinin yangında hayatını kaybetmediği belirlendi. İlk incelemelerde; şahsın boğazı kesildikten sonra evde yangın çıkartıldığı tespit edildi.

YANGIN FACİASINDAN CİNAYET ÇIKTI! ÖNCE BOĞAZINI KESMİŞLER, SONRA

3 katlı apartmanın zemin katındaki dairede dün gece henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın kısa süre içerisinde büyürken, çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri de yangına müdahale etti. Yangının çıktığı evde yalnız yaşadığı öğrenilen yabancı uyruklu Yusuf A.B. alevlerin arasından kaçamadı.

ÇIKAN YANGINDA VÜCUDUNUN BİR BÖLÜMÜ YANDI

Vücudunun bir bölümü yanan talihsiz adama ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı. Yapılan müdahalede Yusuf A. B.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Aynı binada oturan ve çıkan dumandan zehirlenen F.E.Ö., H.E.Ö. ve U.E.Ö. ile anneleri Y.H. ise ilk müdahalenin ardından ambulansla Kayseri Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayatını kaybeden şahsın cenazesi de, yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı.

BOĞAZINI KESİP EVİ ATEŞE VERMİŞLER

Yürütülen soruşturma da hayatını kaybeden yabancı uyruklu şahsın boğazında kesi olduğu belirlendi. Soruşturmayı derinleştiren ekipler, şahsın boğazının kesilip öldürüldükten sonra evin ateşe verildiğini belirledi. Çevredeki güvenlik kameralarını da inceleyen ekipler, olaya karışan şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Son Güncelleme: 2.04.2022 10:27:18
ETİKETLERKAYSERİ YANGIN