UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

24 YAŞINDAKİ GENÇ ALDIĞI TEHDİTLER SEBEBİYLE KAÇTIĞI EVDE ÖLÜ...

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde 24 yaşındaki bir genç evinde iple asılı halde ölü bulundu. Gencin sır ölümünün otopsiden sonra gün yüzüne çıkması beklenirken; bir grup tarafından bir süredir tehdit edildiği ve tehditler sebebiyle 15 gün akrabalarında kaldığını iddia edildi.

24 YAŞINDAKİ GENÇ ALDIĞI TEHDİTLER SEBEBİYLE KAÇTIĞI EVDE ÖLÜ...

Saat 12.30 sularında Battalgazi ilçesine bağlı Halfettin Mahallesi'nde iddiaya göre babasına ait Mektep sokakta bulunan 4 katlı bir apartmanı bir katında yalnız yaşayan 24 yaşındaki Fatih Aslan'dan bir süre haber alamayan kardeşi, gencin yaşadığı daireye çıktı.

İPLE ASILI HALDE BULUNDU

Fatih Aslan'ı soba bacasının boşluğuna iple asılı halde bulan şahıs, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Fatih Aslan'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

TEHDİTLER NEDENİYLE KAÇMIŞ

Aile yakınlarının bir miktar borcu bulunan gencin bir grup tarafından bir süredir tehdit edildiğini ve tehditler nedeniyle 15 gün akrabalarında kaldığını ileri sürerken, Fatih Aslan'ın cenazesi cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin ikamette yaptığı incelemenin ardından Malatya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 31.03.2022 18:14:28
ETİKETLERfatih aslan