UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AZİZ YILDIRIM KORKUTTU! FENERBAHÇE'NİN EFSANE BAŞKANI AMELİYAT..

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, bugün bypass ameliyatı oldu. Eski asbaşkan Şekip Mosturoğlu sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Başkanımız bypass ameliyatı oldu. Ameliyatı başarılı geçmiştir. Başkanımız bunun da üstesinden gelecektir. Dualarımız Aziz başkanla" açıklamasında bulundu. Fenerbahçe Kulübü de geçmiş olsun mesajı paylaştı.

AZİZ YILDIRIM KORKUTTU! FENERBAHÇE'NİN EFSANE BAŞKANI AMELİYAT..

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım bugün bypass ameliyatı oldu. Ameliyatı iyi geçen Yıldırım'ın yakın zamanda taburcu olacağı öğrenildi.

ALİ KOÇ'UN HASTANESİNDE

Aziz Yıldırım'ın başkanlık yarışında rekabete girdiği Ali Koç'un hastanesinde ameliyat olduğu aktarıldı. Aziz Yıldırım'ın ameliyat olduğu haberini eski asbaşkan Şekip Mosturoğlu paylaştı.

"HER ZORLUKTAN ÇIKTI"

Şekip Mosturoğlu kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Aziz Başkan başarılı bir bypass ameliyatı geçirmiştir. Mücadele dolu hayatında karşılaştığı her zorluktan yüreği ve başı dik çıkan başkanımız bunun da üstesinden gelecektir. Dualarımız Aziz başkanla" ifadelerini kullandı. Fenerbahçe Kulübü de Aziz Yıldırım için geçmiş olsun mesajı paylaştı.

Son Güncelleme: 30.03.2022 20:59:22