UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SOKAK ORTASINDA TARTIŞTIĞI EŞİNİ EKMEK BIÇAĞIYLA ÖLDÜRDÜ

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde ikamet eden H.P. isimli şahıs, evdeki tartışmanın sokağa taşması üzerine eşini ekmek bıçağıyla defalarca bıçaklayarak öldürdü. Katil zanlısı daha sonra çocuğunu da alarak olay yerinden uzaklaştı.

SOKAK ORTASINDA TARTIŞTIĞI EŞİNİ EKMEK BIÇAĞIYLA ÖLDÜRDÜ

İzmit'te saat 18.00 sıralarında Erenler Mahallesi Kamer Sokakta iddiaya göre A.P. ile eşi H.P. arasında evde çıkan tartışma sokağa taştı. P. çifti, oturdukları apartmanın önünde tartışmayı sürdürürken bu sırada H.P., evden çıkarken yanına aldığı öğrenilen ekmek bıçağı ile eşine saldırdı.

HASTANEYE KALDIRILDI AMA KURTARILAMADI

A.P.'nin yardım çağrıları üzerine apartman sakinleri olay yerine gelirken, şüpheli H.P ise olay yerinden uzaklaştı. Aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içerisinde kalan A.P., çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Kocaeli Devlet Hastanesi'ne götürüldü. A.P. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

5 YAŞINDAKİ KIZIYLA BİRLİKTE KAÇTI

Polisin olayla ilgili yaptığı araştırmada cinayet şüphelisi H.P.'nin ise 5 yaşındaki kızını da yanına alarak kaçtığı belirlendi. Çiftin geçen hafta mahalleye taşındıkları, sık sık da tartıştıkları öğrenildi. Polis, H.P.'yi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Son Güncelleme: 30.03.2022 20:49:28
ETİKETLERizmit cinayet