UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ET VE SÜT KURUMU GENEL MÜDÜRÜ OSMAN UZUN GÖREVİNDEN ALINDI

Et ve Süt Kurumu'nda gelen yüzde 48'lik zammının ardından "Çok uzun kuyruklar oluyordu. Bu nedenle fiyatları artırdık" sözleriyle tepki çeken Osman Uzun görevden alındı. Uzun'un yerine genel müdürlük görevine Mustafa Kayhan getirildi.

ET VE SÜT KURUMU GENEL MÜDÜRÜ OSMAN UZUN GÖREVİNDEN ALINDI

Et ve Süt Kurumu geçtiğimiz günlerde et fiyatlarına yüzde 48 oranında zam yapmıştı. Gündem olan bu fiyat artışının ardından kurumun Genel Müdürü Osman Uzun ise zam gerekçesini, "Çok uzun kuyruklar oluşuyordu. Bu nedenle fiyatı artırdık" sözleriyle açıklamıştı. Bu sözler kamuoyunun tepkisini çekmişti.

GENEL MÜDÜRLÜK GÖREVİNDEN ALINDI

Gündeme oturan açıklamaları sonrası Osman Uzun, genel müdürlük görevinden alındı. Yerine ise Mustafa Kayhan getirildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DA UYGUN FİYAT ÇAĞRISINDA BULUNMUŞTU

Cumhurbaşkanı Erdoğan da geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamasındaEt Süt Kurumu'nda uygun fiyatlı et satılması çağrısında bulunarak, "Uygun fiyatla, Vahit bey bu konularda güvenilir bir dava arkadaşımdır. Hiçbir zaman vatandaşımızı dara düşürmez. En uygun imkanlarla vatandaşımızdan biz bu hayvanları alırız, süratle de Tarım Kredi olarak bunları piyasaya süreriz. Ramazan geldi, ramazanımızda da istiyoruz ki ucuz fiyatla vatandaşımıza Et Süt Kurumu'nda falan eti, kıymayı, kuşbaşını verelim." demişti.

Son Güncelleme: 28.03.2022 19:03:31