UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SURVIVOR’DA MİLYONLARI ŞOK EDEN GELİŞME!

Survivor All Star'ın yeni bölümünde şok üstüne şok yaşandı. Acun Ilıcalı önce diskalifiye olan ismi açıkladı sonra da durumu belirsiz olan yarışmacıya bomba bir mesaj verdi! İşte 25 Mart Cuma akşamı ekranlara gelen Survivor’da yaşanan flaş gelişmeler…

SURVIVOR’DA MİLYONLARI ŞOK EDEN GELİŞME!

ELEME HEYECANI!

Survivor 2022 All Star yarışmasında nefesler tutuldu. Survivor All Star'da ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımından ilk elenen isim Evrim Keklik oldu.

DİSKALİFİYE ŞOKU!

Ünlüler takımından Elif’in sağlık sorunları nedeniyle yarışmadan ayrılmak zorunda kaldığını Acun Ilıcalı şu sözlerle açıkladı:

Kendisi ile konuştuk son bir haftadır mide rahatsızlığı ve zorlanmalar... Bu daha önce defalarca yaşadığımız bir olay. Elif olduğu için şaşırdım. Sanki aylarca dayanabilecek gibi duruyordu. Ama maalesef böyle gelişmeler yaşıyoruz. Bugün itibarıyla Elif Survivor'a devam edemeyecek. Elif yarın kampa gelecek ve sizinle vedalaşacak.

BARIŞ ELENECEK Mİ?

Survivor'da oynanan dokunulmazlık oyununun ardından yayınlanan yeni bölüm fragmanında gözler Acun Ilıcalı’daydı.

Sakatlığı nedeniyle durumu belirsiz olan Barış'a Acun Ilıcalı' "İstersen ayrılabilirsin" dedi. Haliyle de Ilıcalı’nın bu mesajı  “yeni elenecek  isim Barış mı olacak?”  dedirtti.

 

Son Güncelleme: 26.03.2022 11:20:00