UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AŞK HABERLERİNE İSYAN ETTİ!

'Aşk Mantık İntikam' dizisinin başrol oyuncusu Burcu Özberk, Etiler'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Son olarak Sarp Şardan ile yollarını ayırdığı iddia edilen Özberk, aşk haberlerine isyan etti

AŞK HABERLERİNE İSYAN ETTİ!

Oyunculuk performası kadar özel hayatıyla da magazin gündeminden düşmeyen Burcu Özberk, geçtiğimiz akşam Etiler Di Mario adlı mekan çıkışı görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden oyuncu, rol aldığı dizinin final yapacak olmasıyla ilgili soruya da cevap verdi.

Özberk “Güzel bir sezon geçirdik. Onun mutluluğuyla, uzun bir iş yapmanın mutluluğuyla yaza hazırlanıyoruz. Güzel bir set, çok güzel bir ekipti. Çok mutlu çalıştık. İş biterken de herkesin birbirine sarılarak bu işi bitirmesi de çok önemlidir."

Özberk, muhabirlerin “Geçtiğimiz gün Instagram'da yayınladığınız hikayede rol arkadaşınız İlhan Şen size 'aşkım' diye seslendi. Aşk haberleri çıktı, neler söylemek istersiniz?” sorusuna yanıt verdi.

Güzel oyuncu, “İlhan benim çok yakın arkadaşım, Sarp Şardan ile de ayrılık haberleri çıkmış ama hiç birlikte olmadık ki. Geçtiğimiz aylarda da Serkay Tütüncü ile çıktı, mesela Murat Kazancıoğlu arkadaşım birazdan onunla görüşeceğim ama o da arkadaşım. Sevgilim olursa söylerim zaten size” ifadelerini kullandı.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Son Güncelleme: 25.03.2022 12:51:54
ETİKETLERBURCU ÖZBERK AŞK