UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“PARMAK KALDIRINCA BENİ SEÇMEDİ” DEDİ YILLAR SONRA 101 KERE...

Henüz 7 yaşındayken öğretmeninin kendisini küçük düşürdüğünü ifade eden Uwents, 59 yaşındaki kadını 101 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

“PARMAK KALDIRINCA BENİ SEÇMEDİ” DEDİ YILLAR SONRA 101 KERE...

Guardian gazetesinin aktardığına göre Gunter Uwents isimli kişi, 59 yaşındaki eski öğretmeni Maria Verlinden'in 90'lı yıllarda kendisi yedi yaşındayken ona yaşattığını iddia ettiği tecrübeyi asla atlatamadığını anlattı. Kasım 2020'de öğretmenini Noorderwijk köyündeki evinde ziyaret ettiğinde kontrolünü kaybettiğini öne sürdü.

101 KERE BIÇAKLANDI

Maria Verlinden 101 kere bıçaklanmış ve mutfağında hayatını kaybetmişti. Verlinden'in evsizlere yardım ettiği ve inancına bağlı bir Hristiyan olduğu belirtildi.


YÜZLERCE DNA ÖRNEĞİ TOPLANDI

Polisin cinayeti işleyeni bulmak için yüzlerce DNA örneği toplamasına rağmen vaka 16 ay çözülememiş, öğretmenin eşi cinayete tanık olanların ifade vermesi için çağrıda bulunmuştu. İçinde nakit para bulunan çantasına dokunulmamış olması olayın soygun olmadığını göstermişti. Ancak savcılığın verdiği bilgiye göre Uwents geçen yıl martta bir arkadaşına suçunu itiraf etti ve arkadaşı bunu polise bildirdi. Uwents geçen pazar tutuklandı. DNA örneği de olay yerinde bulunan örneklerle eşleştirildi.









“BAŞKASINA SÖZ HAKKI VERİRDİ”

Yerel basındaki haberlere göre Uwents polise verdiği ifadesinde, çocukken sınıf arkadaşları tarafından zorbalığa maruz kaldığını ve küçük düşürüldüğünü, öğretmeninin kendisini görmezden geldiğini söyledi. İfadesinde "Parmak kaldırdığımda soruyu cevaplaması için hep başkasına söz verirdi. Bu beni mutsuz ediyordu" dediği öğrenildi.









Son Güncelleme: 19.03.2022 10:48:33
ETİKETLERUWENTS MARİA VERLİNDEN