UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TÜRK FUTBOLUNDAKİ KAOS BÜYÜYOR

MHK'nın flaş bir olayla görevden aldığı Fırat Aydınus, ilk kez konuştu. Hakkında çıkan iddialara yanıt veren tecrübeli hakem yaşanan bu olaylarla ilgili, "Türk futbolu için hayırlı olsun" dedi.

TÜRK FUTBOLUNDAKİ KAOS BÜYÜYOR

Türk futbolundaki kaos büyüyor... Geçtiğimiz hafta TFF tarafından yapılan açıklamada Merkez Hakem Kurulu, Süper Lig'de bulunan ve aralarında Fırat Aydınus, Cüneyt Çakır gibi tecrübeli hakemlerin de yer aldığı 13 ismi görevden alarak kızağa çekmişti. Bu gelişmenin ardından hakem camiası iyiden iyiye karışmış, birçok iddia gündeme gelmişti. Fırat Aydınus, çıkan haberlerin ardından ilk kez konuşarak flaş ifadeler kullandı.

MHK BAŞKANI KONUŞTU, ORTALIK KARIŞTI!

13 hakemin görevden alınmasının ardından spor kamuoyu bu olayla çalkalanmıştı. Birçok hakemin maçlara çıkmak istemediği iddiası gündeme atılmasının ardından Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ferhat Gündoğdu, yayıncı kuruluşa çıkıp canlı yayında bu iddiaları yalanlasa da kimse tatmin olmamıştı.

"KAFAMI ATTIRMASINLAR" DEDİ Mİ?

Alınan karar sonrası görevden alınan hakemlerden biri olan Fırat Aydınus suskunluğunu bozarak, "Beni konuşturmasınlar, benim kafamı attırmasınlar" sözlerini söylediği iddialarını reddetti. Fanatik'teki haberde gazetecilere konuşan Aydınus'un, 13 hakemin görevden alınmasıyla ilgili karara "Türk futbolu için hayırlı olsun" cevabını verdiği aktarıldı. 

Son Güncelleme: 15.03.2022 13:45:39
ETİKETLERfırat aydınus