UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BOL GÖNDERMELİ CEVAPLAR “KRAL GERİ DÖNDÜ”

Arabesk müziğin sevilen ismi Cengiz İmren, önceki akşam Kıbrıs Chamada Prestige Hotel’de sahne aldı. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İmren, klasik-spor giyim tarzı ile dikkatleri üzerine çekti.

BOL GÖNDERMELİ CEVAPLAR “KRAL GERİ DÖNDÜ”

“DERSİME İYİ ÇALIŞIYORUM”

 

Arabesk müziğin sevilen ismi Cengiz İmren, önceki akşam Kıbrıs Chamada Prestige Hotel’de sahne aldı. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İmren, klasik-spor giyim tarzı ile dikkatleri üzerine çekti. Habercilerin “ Sizleri uzun süredir sahnede göremiyorduk. Bu süreçte neler yaptınız?” şeklindeki sorusuna “ Evet uzun zamandır sahne almıyordum. Tekrar böyle bir hızlı giriş yaptık diyelim. Ama 6 yıldır da dersime iyi çalışıyorum. Tekrar hazırlanıp geldim. Kısaca Kral geri döndü. “ dedi.

 

ŞARKININ ADRESİ BELLİ

 

 Yeni şarkılarından biri “Nankör” adlı eserinin polemiklere yol açması ile bir süre konuşulan şarkıcıya “ Nankör adlı şarkınız çok konuşuldu. Bu şarkıyı birine mi yazdınız?” sorusuna “ Ben şarkıyı bütün nankör olanlara yazdım. Aslında bu şarkının kime gittiği belli. Çünkü yaşanmışlıklar var bu şarkıda geçmişte  illaki yüreğimize dokunan bir şeyler olmuş ki bu şarkılar çıkmış. Zaten bizim camiamız nankör bir camia, ben öyle biri olmadığım için çok mutluyum.” cevabını verdi.   

 

HERKES YERİNDE GÜZEL ÇIKARTMASI

 

Son zamanlarda pop şarkıcılarının ve bazı oyuncuların arabesk müziğe yönelmesiyle şarkı çıkarmalarını yadırgadığından söz eden Cengiz İmren, “ Ben şimdi oyunculuk yapmaya kalksam, bazıları çıkıp eleştirecek. Onlarda şu manikürlü, pedikürlü ojeli tırnakları ve rujlu halleriyle çıkıp arabesk söylüyorlar. Arabesk bir yaşam biçimidir. Onlar sırf gündem olabilmek için bu şarkıları söylüyorlar. Bence herkes kendi işini yapsın.” dedi.

Vizyona geçtiğimiz günlerde giren ve  son günlerin en çok konuşulan filmlerinden olan “Bergen” adlı yapımda vefat eden Bergen’e hayat veren Farah Zepnep Abdullah hakkında da konuşan İmren, “ Onun oyunculuğunu çok ama çok beğeniyorum, takdirde ediyorum. Filmde şarkı söylüyor ama şarkıcılık başka bir yetenek isteyen bir şey bence şarkıyı şarkıcılara bıraksalar, kendilerini oyunlarını oynasalar daha iyi olur. Filmde falan olur okuyabilirler ama kesinlikle albüm ve şarkı çıkarmasınlar. ” söyleminde bulundu.

Son Güncelleme: 8.03.2022 20:15:52