UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AHLAKSIZLAR! UKRAYNALI KADIN PAZARLIYORLAR

Reziller! Ukrayna’dan kaçan kadınları zengin iş adamlarına pazarlamak için ağ kurdular

AHLAKSIZLAR! UKRAYNALI KADIN PAZARLIYORLAR

ÜLKEMİZ ŞU SAVAŞ ORTAMINDA ÖZELLİKLE YARDIM HIZIYLA BU KADAR ÖVGÜ TOPLARKEN… HER KONUDA TÜRKİYE 10 NUMARA PUAN ALIRKEN, AHLAKSIZ SAVAŞ İSTİSMARCILARI (ASLINDA BUNLARA TECAVÜZCÜ DEMEK LAZIM) UKRAYNA’DAN SAVAŞTAN KAÇAN, KALACAK YER ARAYAN KADINLARI, YİNE ŞEREFSİZ DİYEBİLECEĞİMİZ BAZI İŞ İNSANLARINA PAZARLAMAYA BAŞLADILAR. 
Pes mi diyelim, yuh mu diyelim, Allah belalarını versin mi diyelim bilmiyoruz.
Ama maalesef içimizden çıkan bu çürük yumurtaları lanetliyoruz.
Savaşı fırsat bilip hemen bir şebeke kurmuşlar, gelen kadınları ağlarına düşürüp “Biz size yatacak, kalacak yer buluruz” diye çoluk çocuk sahibi olan anneleri dahi onlar hiç farkında olmadan bir tuzağın içine çekiyorlar. 
Sonra evli olan bazı iş insanlarını, varlıklı kişileri arayıp, “Elimizde şahane Ukraynalı güzeller var, aç bunlara bir ev metres hayatı yaşarsın, para pul istedikler bir şey yok. Karınlarını doyursanız yeter” diye pazarlıyorlar. Bazı bekar iş insanlarına ise “Al birkaç tanesini birden aynı evde harem kurarsın” diye iğrenç bir çalışma içine girmişler. Ukraynalı ve rus kadınlara karşı öyle ya da böyle bir önyargı olduğu için bunu ahlaksız bir şekilde şu anda sabah akşam pazarlıyorlar. UçanKuş Tv’nin bu haberle ilgili bir mesajı var: Biliyoruz, bizim kadınlarımız da Ukrayna ve Rus kadınlarına sıcak bakmaz. Ama böyle bir olayda bu perişan durumdaki Ukraynalı kadınların en büyük destekçisi Türk kadınları olmalı…Unutmayın onlar da bir anne… Bu ahlaksız iğrenç pazarlamacıların peşindeyiz ve yakında hepsini ifşa edeceğiz. Ama Türk kadınlarından istediğimiz o çoluk çocuk kaçan annelere hemcinslerine sahip çıksınlar. Türk kadınlarının gücünü lütfen göstersinler. #ukrayna #kadın

Son Güncelleme: 5.03.2022 14:15:52
ETİKETLERUKRAYNA KADIN