UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DÜN ZELENSKİ İLE GÖRÜŞMÜŞTÜ, YARIN DA PUTİN İLE GÖRÜŞECEK

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefonda görüşeceğini açıkladı.

DÜN ZELENSKİ İLE GÖRÜŞMÜŞTÜ, YARIN DA PUTİN İLE GÖRÜŞECEK

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, NTV canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Kalın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşeceğini açıkladı. Kalın, "Biz bu görüşmelerin mutlaka olumlu etkisinin olacağına inanıyoruz. Sahada yaşananları 10 gündür görüyoruz, sivillerden, askeri kayıplardan bahsediyoruz." dedi.

Kalın, "Bütün bölgede, Karadeniz'de, Doğu Avrupa'da gerilim yaşanıyor. Bu tabloyu görüp karar vericilerin makul adımlar atması gerekiyor. Kremlin'den bu yönde gelen mesajları olumlu karşılıyoruz ama somut adım atılması için de daha fazla zaman kaybına tahammülümüz yok. Bu savaşı derhal durdurun, insani koridor oluşturalım. Cumhurbaşkanımızın mesajı bu yönde olacak." ifadelerinde bulundu.

YARIN TELEFONDA GÖRÜŞECEKLER

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'e görüşmelerin Türkiye'de olabileceğini söyleyecek." ifadelerini kullandı.

DÜN DE ZELENSKİ İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün de Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile telefonda görüştü. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısı ve son gelişmeler ele alındı. Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski, Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinin ardından, "Erdoğan'a desteği için minnettarım" dedi.

Son Güncelleme: 5.03.2022 13:58:20
ETİKETLERRUSYA UKRAYNA savaş