UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN SON DAKİKA AÇIKLAMALARI

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da düzenlenen AK Parti Ankara Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katılarak konuşma yaptı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN SON DAKİKA AÇIKLAMALARI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da partisinin Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

Ankara sadece devletin başkenti değil, aynı zamanda ülkemizin tüm renklerini, zenginliklerini, umudunu bir arada toplayan mazi ile ati arasında köprü olan kenttir.

MASA ETRAFINDA YER BEĞENMEYENLER

Yuvarlak masa etrafında yer beğenmeyenlere milletim gereken yeri gösterecektir. Bunların bir araya geliş gayesi milletin sorunlarını çözmek değildir. Bunların tek derdi, ülkenin ve milletin felaketi pahasına da olsa, kendilerine ajanslar vasıtasıyla verilen gündemi uygulamaktır.

“GÖNÜLLÜ FİGÜRANLIK”

Gezi olaylarıyla, 17-25 Aralık darbe girişimiyle, çukur eylemleriyle, 15 Temmuz'la başaramadıklarını 28 Şubat ittifakı projesiyle elde edemezler. Türkiye'nin artık bu trojan, virüs, uzaktan kumanda siyasetiyle yönetilemeyecek, istikamet verilemeyecek bir ülke olduğunu herkes bir kez daha görecektir. 2023 seçimleri çalışmadan, üretmeden sadece yalanla siyaset yapan partilerin sona ereceği yıl olacaktır. İktidar yolunu, milli irade yerine proje ittifaklarda arayanlar, karanlık senaryolara gönüllü figüranlık yapıyorlar.

“ADRES BİZİZ”

Türkiye'nin geçtiğimiz 20 yıldaki her meselesini nasıl biz çözdüysek, bugünkü ve bundan sonraki sorunların çözüm adresi de biziz. Milletimiz, tıpkı eserlerimiz, bölgesel/küresel söz sahipliğimiz gibi demokratik yönetim sistemimizle ilgili kazanımların heba edilmesine müsaade etmeyecek.

Son Güncelleme: 3.03.2022 19:59:41
ETİKETLERAK PARTİ CUMHURBAŞKANI