UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRDÜ, CİNSEL ORGANINI KESTİ,KOVANININ İÇİNE KOYDU

24 yaşındaki Taylor D. Schabusiness, birinci derece kasıtlı cinayet, bir cesedi yaralama ve üçüncü derece cinsel saldırı suçlarıyla yakalandı.

SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRDÜ, CİNSEL ORGANINI KESTİ,KOVANININ İÇİNE KOYDU

Green Bay polis ekipleri, aldıkları ihbar üzerine sabah 03:25 saatlerinde Wisconsin'de bulunan bir eve baskın yaptılar. Evin bodrum katında üzeri havluyla örtülmüş bir kova bulan polis ekipleri, kovanın içerisinde kesilmiş bir kafa buldular. Polis ekipleri, 25 yaşındaki kurbanı gören son kişinin Schabusiness olduğunu öğrendi.

Polis ekipleri Schabusiness'ın arabasında insan parçaları buldu. Ayrıca Schabusiness'ın üzerinde kurumuş kan örneklerine rastlandı.

Cesedin bulunduğu evin, kurbanın annesine ait olduğu ortaya çıktı. Kurbanın kafasının bulunduğu kovanın içersinden cinsel organı da çıktı. Bıçaklar ve kurbanın vücut sıvısı da bulundu.

Polis ekipleri Schabusiness'a neler yaşandığını sorduğunda "Çok güzel bir soru" cevabını aldı.

Schabusiness ve kurbanın 22 Şubat günü birlikte oldukları, uyuşturucu kullanıp cinsel ilişkiye girdikleri söylendi. Kurbanın annesinin evine gittiklerinde cinsel ilişkilerini hareketlendirmek için erkek arkadaşını zincirleyen Schabusiness, öldürme niyeti bulunmadığını ve erkek arkadaşını boğmanın ona zevk verdiğini söyledi.

Schabusiness, tüm parçaların bodrum katında olduğunu ve arabasının içinde ayak ya da bacağın olduğunu söyledi. Dedektif Graf, kurbanın kafasıyla ne yaptığını sorduğunda Schabusiness, erkek arkadaşının kafasını kesip siyah bir kovaya koyup üzerine battaniyeyle örttüğünü söyledi. Kurbanın ismi kamuoyuna sunulmazken Schabusiness'ın cezası henüz kesinleşmedi.

Son Güncelleme: 3.03.2022 13:50:53
ETİKETLERKATLİAM