UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TALİHSİZ HANDE!

Hande Yener, Best Of Europe Awards ödül törenine ayağı sargılı katıldı. Şarkıcı, Yılın En İyi Kadın Pop Sanatçısı ve En İyi Feat Şarkısı ödülünü dünyaca ünlü Romanyalı genç pop yıldız Alexandra Stan’ın elinden aldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yener, "Bacak nazarmış, öyle diyorlar. Benim sürekli ayağımda sorunlar oluyor, parmağım kırılmıştı, kurşun döktürdüm şimdi bu oldu” dedi.

TALİHSİZ HANDE!

Ödül töreninden ayrılmadan önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yener, "Bir sakatlık yaşıyorum, yine bir kaza. Evde kedim çayı devirdi. Bir anda kendimi acilde buldum. İkinci derece yanık var maalesef. İz kalabilir dediler ama şimdilik sürekli pansumana gidiyorum. İlerleyen süreçte göreceğiz bakalım, ne olacak. Dün oldu. Bugün bir işlem daha yapıldı, deriyi soydular. O yüzden bugün yeniden olmuş gibi tekrar bir acı çektim. O yüzden de bu şekilde geldim” dedi.

"BACAK NAZARMIŞ"

Nazara inandığını söyleyen Yener, "Bacak nazarmış, öyle diyorlar. Benim sürekli ayağımda sorunlar oluyor, parmağım kırılmıştı, kurşun döktürdüm şimdi bu oldu” dedi. Güzel sürprizler hazırlıyorum diyen şarkıcı, "Şimdi bir şey söylemeyeyim. Ben çok fazla ayakta kalamayacağım” dedi.

Son Güncelleme: 2.03.2022 13:11:21
ETİKETLERhande yener