UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SURVİVOR MERT'TEN BATUHAN'A: DİZİDE OK ATMAKLA AYNI ŞEY Mİ?

'Survivor All Star 2022' yarışmasında 1 Mart Salı akşamı ödül oyunu heyecanı yaşandı. Ok atma parkurunda ünlüler takımı bench'inde hararetli bir tartışma yaşandı. 2016-2018 yılları arasında 'Diriliş: Ertuğrul' dizisinde rol alan Batuhan Karacakaya ile Mert Öcal arasında 'ok atma' konusunda sinirler gerildi.

SURVİVOR MERT'TEN BATUHAN'A: DİZİDE OK ATMAKLA AYNI ŞEY Mİ?

TV8'de ekranlara gelen Survivor All Star 2022'de ünlüler ve gönüllüler, ödül için ok atma parkurunda karşı karşıya geldi. Oyunun sonunda önde olan taraf, pizza ve kola menüsü kazandı.

Ünlüler, kadınlar mücadelesini önde tamamladı. Erkekler karşılaşmasında ise gönüllüler duruma eşitlik getirdi. Ardından 'en iyiler' bir kez daha parkura çıktı ve ödül ünlüler takımının oldu.

"SAÇMA SAPAN KONUŞMA"

Batuhan: Bildiklerimi herkese anlatayım. Birincisi yayı çektikten sonra çok fazla saniyemiz yok. Burada 10-15 saniye bekleyemezsin. Üç parmağını koydun, yayı çenenin altına çektin. Son geri çekmeyi yaparken elin çok önemli.

Batuhan: Bir dakika Mert abi bir şey anlatıyorum. 'Siz oturun, ben yaparım' havalarını sevmiyorum. Biz orada iki kişi boşuna mı dikildik?

Mert: 'Ben biliyorum' havaları olmaz. Benim canımı sıkma. Oraya gittin, dört defa yaptın. Konuşma, ne demek ben yapamam? Dizide ok atmayla aynı şey mi bu? Sinirlendirme beni.

Batuhan: Sen saçma sapan konuşma. Bir de diyorsun ki; 'silah atmakla aynı şey'. Böyle bir şey olabilir mi?

Mert: Tabii ki aynısı. Ne kadar uzak olduğun buradan belli. Gidin anlatın, ben ağzımı açıp tek kelime etmiyorum. Ben sen miyim, üçüncüde vurunca 'Ben yaptım' diyeyim?

Batuhan: Bu şovlar senin işin, benim değil.

 

Son Güncelleme: 2.03.2022 12:06:11
ETİKETLERsurvivor