UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“TARKAN” İDDİASINA JET CEVAP!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin, CHP kontenjanından RTÜK üyeliğine seçilen İlhan Taşcı'nın Tarkan'ın 'Geççek' isimli tepki çeken yeni şarkısıyla ilgili gündeme getirdiği iddiaya net cevap verdi.

“TARKAN” İDDİASINA JET CEVAP!

Tarkan'ın dün yayımladığı "Geççek" isimli yeni şarkısı sosyal medyada birçok kişi tarafından eleştiri yağmuruna tutulurken İlhan Taşçı bir paylaşım yapmıştı.

CHP'li İlhan Taşçı, Tarkan'ın şarkısını alıntılayarak yaptığı sosyal medya paylaşımında Sezen Aksu'nun tartışmalara konu olan içinde "Selam söyleyin o cahil Adem ile Havva'ya" sözlerinin olduğu şarkısına RTÜK tarafından yasak getirildiğini aynı şekilde Tarkan içinde bu durumun düşünüldüğü iddiasında bulundu.

RTÜK üyesi Taşçı'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde:

"RTÜK, sevgili Tarkan'ın müthiş şarkısını sessizce, sarayı pür dikkat dinliyor televizyonlara göstermeyin talimatı verip vermemek için! Hatırlatalım RTÜK kanallara Sezen Aksu’yu yayınlamayın talimatı vermiş, Erdoğan “Muhatabım Sezen Aksu değildir" deyince de açığa düşmüştü"

RTÜK BAŞKANI ŞAHİN'DEN JET CEVAP

Bu paylaşımın ardından RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin kendi sosyal medya hesabından jet bir açıklama yayımlayarak CHP'li RTÜK üyesini yalanladı.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Devamlı kamuoyunu yanlış bilgilendirme alışkanlığınıza cevap vermek normalde huyum değildir ama hayal dünyanıza inananlar olduğu için cevap veriyorum. Sizin de çok iyi bildiğiniz gibi Sezen Aksu’nun şarkısına dair RTÜK’ün hiçbir şekilde TV’lere bir talimatı olmamıştır!" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 18.02.2022 14:03:26
ETİKETLERebubekir şahin  tarkan  sezen aksu  rtük