UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TARKAN’I YANLIŞA KİM SÜRÜKLEDİ?

Araştırdık!.. Tarkan’ın “Geççek” diye bir Gülşen çakması bir siyasi şarkı çukuruna nasıl ve neden düştüğünü!

TARKAN’I YANLIŞA KİM SÜRÜKLEDİ?

Perde arkası oldukça ilginç!..

Daha önce Ak Parti’ye yakın olan ancak sonrasında yaptığı işlerde malzemeden kaçıp çok çürük yollar yaptığı belirlenince dışlanan ve şimdilerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan ve Ak Parti’den intikam almak için elinden geleni ardına koymayan bir asfaltçı olduğunu öğrendik.

Bu intikam için de en yakın dostu olduğu Tarkan’ı kullanmayı hedefine koymuş besbelli…

Ve de çok iyi kullanmış!..

Daha önce bu dostluktan faydalanıp Tarkan’ı düğünlere bile çıkartan bu asfaltçı şimdilerde ihale alamamanın bedelini ve hırsını başka bir method bulup Tarkan’la çıkartma peşinde.

Düğünlerde sahnede görüp şok olduğumuz Tarkan, şimdi de siyasetin tam dibine vurup yıllardır çalışıp-çabalayıp kendini toplumun en üst noktasına koyduğu koltuğun ayaklarını kırıyor adeta.

Bazen yakın dostluklar çok büyük zarar verebiliyor.

Bakalım bu asfaltçı önümüzdeki günlerde Tarkan’a daha neler yaptıracak. Çünkü bir ara Tarkan’ı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da yanına göndermişti. Ancak İmamoğlu bu yaklaşımın arkasında asfaltçının ihale istekleri olduğunu öğrenince uzak durmuştu. Yanlış tahmini isimler yazılıp spekülasyon olmaması ve kimseyi zan altında bırakmamak için bu haberi yorumlara kapatıyoruz. (Yıllardır kimse Tarkan’ın bu asfaltçının sözünden çıkmamasına bir anlam veremiyordu)

Son Güncelleme: 18.02.2022 12:18:46
ETİKETLERtarkan  geççek