UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BU HAFTA KİMLER İNDİ, KİMLER ÇIKTI?

UçanKuş’un fenomenleşen inenler-çıkanlar listesinde bu hafta kimler indi, kimler çıktı?.. İşte bomba isimler ve olay yorumlar!..

BU HAFTA KİMLER İNDİ, KİMLER ÇIKTI?

İNENLER

1-      ALİ KOÇ

Fenerbahçe taraftarı isyanda… Son yıllarda bu kadar kötü bir Fenerbahçe hiç olmamıştı. Koskoca Fenerbahçe daha şimdiden he ligde hem de Türkiye Kupası’nda havlu attı. Taraftarın da isyan ettiği Ali Koç inenler listemizde ilk sırada.

2-      ELEKTRİK FATURALARI

Elektrik faturaları git gide yükseldi. Astronomik rakamlarda faturalar ortaya çıktı. Hükümet bir çözüm arıyor… Elektrik faturaları çıktıkça biz inenler listemize onları koyuyoruz. Ev kirası gibi gelen elektrik faturaları inenler listemizde 2. sırada.

3-      ÖZER HURMACI

Futbolcu Özer Hurmacı’nın eşinin iddiaları şoke eden cinsten. Özer Hurmacı’nın eşi Mihriban Hurmacı ağır şiddete maruz kaldığını öne sürdü. Özer Hurmacı inenler listemizde 3. sırada.

4-      KIRMIZI ODA

Tv8’in bir zamanlar çok iyi giden dizisi Kırmızı Oda, artık miladını doldurdu. Dizinin ratingleri de düştü… Tv8’in ratingleri iyi giderken doğal olarak Kırmızı Oda düşük ratinglerle göze batmaya başlamıştı. Nitekim kanal kaldırma kararı aldı. Kırmızı Oda listemizde 4. sırada.

5-      SERDAR ORTAÇ

Serdar Ortaç garip açıklamalarına bir yenisini daha ekledi ve “çocuk aldırma” ile ilgili söyledikleri çok tepki çekti. Serdar Ortaç ve garip söylemleri inenler listemizde 5. sırada.

ÇIKANLAR

1-      DİLBERAY FİLMİ

Büşra Pekin’in başrolünü oynadığı Dilber Ay filmi gösterime girdiği günden bu yana herkesin dilinde. Filme gidip gözyaşı dökmeyen yok… Dilber Ay filmi çıkanlar listemizde ilk sırada.

2-      HULL CİTY

Acun Ilıcalı’nın aldığı Hull City atağa kalktı. Son 5 maçı 4’ünü kazandı. Adeta takımda Acun’dan önce, Acun’dan sonra havası var. Hull City çıkanlar listemizde 2. sırada.

3-      DESTAN DİZİSİ

ATV’nin Destan dizisi ratinglerde destan yazmaya devam ediyor. Salı günlerine ambargo koyan dizi çıkanlar listemizde 3. sırada.

4-      NAFAKA DÜZENLEMESİ

3 Gün evli kalıp 20 yıl nafaka ödeme devri son buldu. Yeni nafaka düzenlemesi hayata geçiyor. Artık evli kalınan süreye bağlı olarak nafaka ödenecek. Nafaka düzenlemesi çıkanlar listemizde 4. sırada.

5-      SİNAN AKÇIL

Sinan Akçıl yine yaptı yapacağını… Durum Çok Acil şarkısı 8 ülkede YouTube Trendlere girdi, 8 ülkeyi salladı… Ve Piyanist albümü de yine ortalığı yıktı. Sinan Akçıl çıkanlar listemizde 5 numarada.

 

Son Güncelleme: 11.02.2022 09:34:33
ETİKETLERinenler  çıkanlar  uçankuş