UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MEHMET ALİ ERBİL'E 70 BİN TL’LİK PIRLANTA YÜZÜK!

Mehmet Ali Erbil, 65 yaşına girdi. Kızı Yasmin Erbil ve oğlu Ali Sadi’nin organize ettiği sürpriz doğum günü partisinde Erbil'i dostları ve eski eşi Nergis Kumbasar yalnız bırakmadı. Erbile'e, 70 bin TL değerinde pırlanta yüzük hediye edilmesi dikkatlerden kaçmadı. Mehmet Ali Erbil, Karaköy'deki bir mekada 65'inci yaşını kutladı.

MEHMET ALİ ERBİL'E 70 BİN TL’LİK PIRLANTA YÜZÜK!

Mehmet Ali Erbil, 65 yaşına girdi. Kızı Yasmin Erbil ve oğlu Ali Sadi’nin organize ettiği sürpriz doğum günü partisinde Erbil'i dostları ve eski eşi Nergis Kumbasar yalnız bırakmadı. Erbile'e, 70 bin TL değerinde pırlanta yüzük hediye edilmesi dikkatlerden kaçmadı. Mehmet Ali Erbil, Karaköy'deki bir mekada 65'inci yaşını kutladı. Kızı Yasmin Erbil, oğlu Ali Sadi, eski eşi Nergis Kumbasar,Onur Büyüktopçu, Nurseli İdiz, Gülay Kamaz, Bülent Korkmaz, Merve Özaltın ve ağabeyi Mustafa Erbil gecede göze çarpan isimler arasındaydı.

Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen güzel kızı Yasmin Erbil tarafından özel olarak hazırlatılan pasta ilgi odağı oldu. Çarkıfelek’teki motifiyle birlikte ‘Dobrosvski’,’Parmaktan sonra’, ‘Acımadı ki’, ‘Mehmet Ali Beyyy’ gibi efsane sözleriyle bezenmiş pastadaki mumları üfleyen ünlü şovmen, daha sonra tebrikleri kabul etti.Mehmet Ali Erbil’i çocuklarıyla birlikte mutluluğunu görünce duygusallaşan ünlü sanatçı Nurseli İdiz, gözyaşlarına hakim olamadı ve ağlamaya başladı.Mekanın sahibi Bülent Korkmaz’ın, 70 bin TL değerinde pırlanta yüzük hediye etmesi dikkatlerden kaçmadı. Erbil, yeni yaşından beklentisini ise 'Sağlık ve huzur' sözleri ile özetledi.Sosyal medya fenomeni Ece Ronay, klibinde rol alan Mehmet Ali Erbil'in kendisini taciz ettiğini belirterek, Instagram hesabından ünlü şovmene ait olduğunu iddia ettiği mesajları ve ses kayıtlarını yayınlamıştı.Sunuculuk yapacağı yakın arkadaşı İbrahim Tatlıses’in konseri öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erbil, magazin gündeminden günlerce düşmeyen olay hakkında konuştu.

64 yaşındaki şovmen, "Bundan sonra birine destek olur musunuz?" sorusuna, "Daha ince eleyip sık dokurum. Eleyip sık dokumadığımın farkına vardım. Bir tek yanlışım o. İyice bakmadığım için kamuoyundan özür diliyorum. Zaten bitti gitti kapandı" cevabını verdi."(Sosyal medyayı defterden kapattım) diyor musunuz?" sorusu üzerine ise esprili bir şekilde "Sosyal medyada çok oyalanıyorum, çok eğleniyorum. Abimin kız arkadaşlarına yazıyorum. 'Hadi ya' diyor. Ne çektiysem bu sosyal medyadan çektim" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 10.02.2022 20:38:17
ETİKETLERmehmetalierbil  yüzük