UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SIR SUİKASTİN ŞİFRELERİ ÇÖZÜLÜYOR!

Halil Falyalı, geçtiğimiz gün Kıbrıs'ta uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetmişti.

SIR SUİKASTİN  ŞİFRELERİ  ÇÖZÜLÜYOR!

Çocukları ve eşi Özge Falyalı'nın olduğu zırhlı araca binmeyen Falyalı'ya pusu kuran aracın yolun en karanlık noktasında beklediği ortaya çıktı.

Halil Falyalı'nın cansız bedeninden 16 kurşun çıkarıldı. Katiller, Halil Falyalı'nın önce şoförünü öldürdü. Daha sonra araçta bulunan Halil Falyalı'yı kalaşnikof marka silahla taradılar.

Saldırganların olay yerinden sürat motoruyla kaçtıkları iddia edildi.

Halil Falyalı cinayetinin ardından Emniyet Genel Müdürlüğü bir açıklama yayınladı. Falyalı cinayetiyle ilgili İstanbul'da üç kişinin gözaltına alındığı bilgisi paylaşıldı. Ayrıca bir kişi de KKTC'de gözaltına alındı.

Halil Falyalı'nın zırhlı aracına binmemesi dikkat çekti. Falyalı'nın zırhlı araca kendisi ve çocuklarını bindirdiği, onların da hedef olmaması için zırhsız aracı tercih ettiği de gelen bilgiler arasında.

GÖZALTI SAYISI 6’YA ÇIKTI!

Halil Falyalı ve şoförünün silahlı saldırıda öldürülmeleri ile ilgili soruşturmada İstanbul’da 3 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 3 kişi, yapılacak işlemlerin ardından KKTC’ye götürülecek. Falyalı cinayetiyle ilgili gözaltı sayısı toplamda 6’ya yükseldi.


Son Güncelleme: 10.02.2022 11:37:15
ETİKETLERhalil falyalı