UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“HAKKINI HELAL ET AĞABEYLERİN GÜLÜ”

Antalya'da meydana gelen hırsızlık olayında hırsızın bıraktığı not iş yeri sahibi Hakan Düzgünkaya'yı şaşkına çevirdi.

“HAKKINI HELAL ET  AĞABEYLERİN GÜLÜ”

Olay, 2 Şubat günü saat 04.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Kızılırmak Caddesi'nde meydana geldi. Çatı katından Hakan Düzgünkaya'ya ait iş yerine giren hırsızlık şüphelisi, önce kahvaltı yaptı. Ardından banyo ve mutfaktaki su bataryaları ile muslukları çalan şüpheli, su ısıtıcısı ve yemek yapmakta kullanılan elektrikli tencereyi aldı. Bunları bir poşete koyan şüpheli, bir çalışana ait montu da üzerine giydi.

'AĞABEYLERİN GÜLÜ'

Şüpheli iş yerinden çıkmadan önce, 'Patron ağabey kusura bakma. Ofisine gizli girdim, çok açım. Muslukları ve dolaptan birkaç eşya aldım. Hakkını helal et ağabeylerin gülü' yazılı not bıraktı.

Hırsızlığı sabah iş yerine gelen çalışan fark edip, polise bildirdi. Adrese sevk edilen ekipler, kimliğini belirlediği şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

'ŞAKA YAPILIYOR SANDIM'

Hırsızın kendisine bıraktığı notu görünce şaşırdığını belirten Hakan Düzgünkaya, "Önce şaka yapılıyor sandım. Gerçeği öğrenince şok oldum. Keşke hırsızlık yapmadan gelip, istese verirdim. Bir de bana not bırakıp, helallik istemiş. Şaka gibi" dedi. Bu arada, şüphelinin iş yerine girip çıkması güvenlik kameralarına yansıdı.

Son Güncelleme: 8.02.2022 10:44:26
ETİKETLERantalya