UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İŞTE SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ SON DURUM!

Hollanda’nın yaşam fişini çekme kararı aldığı 24 yaşındaki Dilara Şahin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın nefes alıyorsa getirin talimatıyla Türkiye’ye getirildi. Hastanedeki tedavisi devam eden Dilara Şahin’in sağlık durumuyla ilgili babası Oğuz Şahin tüm gelişmeleri A Haber’e anlattı.

İŞTE SAĞLIK DURUMUYLA  İLGİLİ SON DURUM!

Hollanda'nın yaşam fişini çekme kararı aldığı 24 yaşındaki Dilara Şahin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla Türkiye'ye getirildi. Yaklaşık bir haftadır Türk doktorlarına emanet edilen Dilara'nın sağlık durumuyla ilgili babası Oğuz Şahin, A Haber'e konuştu.

Hollanda'daki kötü günleri anlatan Şahin şu ifadeleri kullandı: Bir hafta öncesine kadar çaresiz kimseye sesimizi duyuramazken öyle acı günler yaşadık ki… Kalbimizin yandığını hissettim. Ben bu yangından gömleğimin yanacağını hissettim.

İşte Hollanda'da ölüm kalım savaşı veren ve oradaki doktorların yaşam fişini çekme kararı aldığı lösemi hastası Dilara Şahin'in babası Oğuz Şahin'in A Haber'e yaptığı açıklama:

"HOLLANDA'DA KÖTÜ HABERLER ALIYORDUK ÇOK ŞÜKÜR BURADA BİTTİ"

"Bir hafta öncesine kadar çaresiz kimseye sesimizi duyuramazken öyle acı günler yaşadık ki… Kalbimizin yandığını hissettim. Ben bu yangından gömleğimin yanacağını hissettim. Allah'a dua ettim, çok şükür Allah'ım duamı kabul etti, sesimizi Cumhurbaşkanımız duydu, siz yalnız değilsiniz dedi. Allah ondan razı olsun. Özel ambulans uçağı gönderdi. Siz gurbette yalnız değilsiniz dedi ve bizi getirdi. Şu an tedavi sürecimiz devam ediyor. Hepsine çok teşekkür ediyorum. 5 gündür buradayız. Hemen yanıt almamız mümkün değil ama Hollanda'da devamlı kötü haber alıyorduk. Çok şükür burada o kötü haberler kesildi. Bu da bizim için umut verici bir gelişme. Doktorlarımız sabra ve duaya ihtiyacımız var elimizden geleni yapıyoruz bekleyin dediler. Allah razı olsun. Reisi Cumhurumuz bizzat ilgileniyor. Sağlık Bakanımız hemen hemen her gün arıyor, derdimizle dertleşiyor. Gurur duyuyorum, inanın acılarımız hafifliyor. Ben bu kadar destekten sonra kötü haber geleceğine inanmıyorum. Dilara'nın son saatleriydi.. Elini tuttum kızımın, Allah'ın izniyle güzel şeyler olacak dedim. Çok şükür devletimiz yiğit hekimlerimizi gönderdi ve bizi buraya getirdi. Devletimiz var olsun"

Son Güncelleme: 5.02.2022 13:26:33
ETİKETLERdilara şahin