UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“BEN NAMUSSUZ DEĞİLİM!”

Henüz 10 yaşında sahne almaya başlayan Oryantal Didem Kınalı bilinmeyenlerini anlattı. Çocuk yaşta başladığı meslekte zorluklarla mücadele ettiğini belirten Kınalı, "Ben namussuz değilim" sözleriyle isyan etti.

“BEN NAMUSSUZ  DEĞİLİM!”

Katarsis'te Uzman Psikolog Gökhan Çınar'ın bu haftaki konuğu Didem Kınalı oldu. 'Oryantal Didem' olarak adını tüm Türkiye'ye duyuran Kınalı, çocukluğundan bu güne başından geçenleri anlattı.

Didem'in açıklamalarından satırbaşları...

"Sahnede çok mutlum, bir başka Didem oluyorum. Evde de temizlik yapan, temizliği takıntı haline getiren bir Didem var! İki farklı Didem arasında dağlar kadar fark var."

"Ben insanların hep şöyle bakmasını istedim; ailenin kızı olarak. Evet, ben dansçıyım ama kötü bir iş yapmıyorum, namussuz değilim. O gözle bakanlar var ama ben öyle biri değilim. Bu işi iyi yaptığımı düşünüyorum."

"BEN NAMUSSUZ DEĞİLİM"

"Oryantal kıyafetini ben tasarlamadım, ben dünyada yokken de vardı bu kıyafetler daha da açıktı. Dansın anlamı ‘göbek dansı’ göbeğinin açık olması gerekiyor. Bunu kapatmayı da denedik, ama ona rağmen birçok yerden veto yedik. Evet, seksi bir dans ama bütün danslar öyle değil midir? Bütün şarkıcılar da seksi giyinebilir, oryantal dansın aşılandığını görmek beni üzüyor."

"Yurt dışında küçük kızlara eğitim veriyorum Türkiye’de yetişkin kadına kocasından gizli derse geliyor diyor ki ‘kocam duymasın beni döver. Dans etmeyi oyun gibi biliyordum. Annem ve teyzelerim de dans ediyordu. Müzisyen bir ailede büyüdüm. Ten rengimden dolayı okul yıllarım da çok dışlandım. ‘Çingene’ diyenler oldu."

Son Güncelleme: 3.02.2022 15:32:17
ETİKETLERdidem kınalı