UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BERKAY ŞAHİN FLAŞ AÇIKLAMA!

Sosyal medya hesabı üzerinden bir takipçisine verdiği yanıt sebebiyle hakkında "Hakaret" ve "Tehdit" suçundan 4 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açılan Berkay Şahin, konuyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

BERKAY ŞAHİN FLAŞ AÇIKLAMA!

Hakkında  "Hakaret" ve "Tehdit" suçundan 4 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açılan şarkıcı Berkay Şahin,  "Geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan bir takipçinizle mahkemelik oldunuz. Polis zoruyla mahkemeye götürüldüğünüz yazıldı. Neler yaşandığını sizden öğrenebilir miyiz?" sorusuna yanıt verdi.

"PİŞMAN DEĞİLİM, CEZAYA RAZIYIM!"

Ünlü şarkıcı, "Biz polis zoruyla mahkemeye götürülmedik. Mahkemeye katıldım ama polis zoruyla götürülmedim. Devlet beni çağırdıysa giderim. Benim eşime, aileme, çocuklarıma küfreden birisiyle alakalı bir olaydı. Onurumu zedeleyecek şekilde küfredildi. Ben de aynı şekilde cevap vermek zorunda kaldım. Aynı görüşümü hala savunuyorum. Hiç kimse birisinin ailesine, onuruna, şerefine küfredemez. Onlar bize küfredecekler, biz sessiz kalacağız... Kalmam! Söylediğim hiçbir şeyden pişman değilim. Niye pişman olayım? Ben cezaya razıyım" şeklinde konuştu.

"HEM KÜFREDİYORLAR HEM DE PARA İSTİYORLAR!"

Habertürk'ün haberine göre, karşı tarafın para istediği yönünde çıkan haberlerle ilgili de açıklama yapan Şahin, "Bizimle uzlaşmak istiyorlar. Uzlaşmak için bizden para istiyorlar. Rakam da veriyorlar. Neden para vereyim? Bunlar bu kadar haysiyetsiz ve onursuz insanlar! Hem insanların ailesine küfrediyorlar hem de para istiyorlar." diyerek, isyan etti.

 

Son Güncelleme: 3.02.2022 14:15:22
ETİKETLERberkay şahin