UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MANKEN ALARA KAYA’DAN, MANKEN OLMAK İSTEYENLERE TAVSİYELER!

Mankenlik başta olmak üzere pek çok alanda çalışmalarda bulunan Alara Kaya, manken olmak isteyenlere tavsiyelerde bulundu.

MANKEN ALARA KAYA’DAN, MANKEN OLMAK İSTEYENLERE TAVSİYELER!

Başarılı manken Alara Kaya, manken olmak isteyenlere önemli tüyolar ve tavsiyelerde bulundu.

 “DİSİPLİNLİ BİR HAYAT SÜRMELİSİNİZ”

Son dönemlerde mankenlik alanında gerçekleştirmiş olduğu çalışmalarla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Alara Kaya, sektöre atılmak ve manken olmak isteyenlere çeşitli tavsiyelerde bulundu: “Disiplinli bir hayat sürmek, mankenliğin en önemli şartlarından bir tanesi. Sonuçta yoğun çalışma hayatı içerisinde olacaksınız. Çalışmalarınızı sıkı sıkıya takip etmeniz ve kendinizi geliştirmek için önemli adımlar atmanız gerekmektedir. Neyi nerede yapmanız gerektiğini bilirseniz sektör içerisinde herhangi bir zorluk yaşamazsınız.”

“SAĞLIKLI BESLENMEK ÇOK ÖNEMLİ”

Başarılı çalışmalarıyla sektörde ön planda yer alan Alara Kaya, açıklamalarına şu sözlerle devam etti: “Sağlıklı beslenmek, sağlıklı bir yaşantı için çok önemli. Ayrıca iyi bir mankenin fiziksel görünümü de dikkat etmesi gerekiyor. Bunun için sağlığa faydası bulunan besinler tüketilmeli. Sadece meslek için değil, ileride hastalıklarla karşı karşıya kalmamak adına da doğru beslenmek önemlidir. Ayrıca düzenli aralıklarla spor yapmak da oldukça önemli bir husus.”

“SEKTÖREL GELİŞMELERİ YAKINDAN TAKİP ETMEK, GELİŞMELERDEN HABERDAR OLMAYI SAĞLAR”

İyi bir manken olmak isteyen kişilerin sektörü yakından takip etmesi gerektiğini ifade eden Alara Kaya, “Sektörü yakından takip etmek, gelişmelere de vakıf olmayı sağlar. Biliyorsunuz her sektörde, zaman geçtikçe yenilikler ve gelişmeler meydana geliyor. Bunlara ayak uydurabilmek, sektörde önemli çalışmalarda bulunabilmek adına bir hayli önemli. Bu nedenle iyi bir manken olmak isteyen kişilerin gelişmeleri takip ederek kendini bu gelişmeler paralelinde dönüştürmesi gerekir. Alınan eğitimler, yenilikçi bakış açısı; kişinin gelişimini mümkün kılan unsurlar olarak karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla mankenlik yapan bir kişinin, sadece mesleğini yapma kaygısı içerisinde olmaması gerekir. Kendisinden daha fazlasını beklemeli, daima gelişmeye açık olmalıdır. Bu hususların her biri, iyi bir manken olmanın gereklilikleri arasında yer alıyor.”

Son Güncelleme: 31.01.2022 14:19:10
ETİKETLERalara kaya