UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SURVİVOR’DA AŞK İDDİASI

Survivor'da Nisanur Bölükbaşı ve Ogeday Girişken'in ardından şimdi de Mert Öcal ve Sude Burcu arasında bir aşk yaşandığı iddiası gündeme gelmeye başladı. Acun Ilıcalı'nın uyarıda bulunduğu Survivor Mert Öcal ile Sude Burcu arasında neler yaşandığı merak konusu olmaya başladı.

SURVİVOR’DA AŞK İDDİASI

Survivor All-Star adası yarışlar kadar yarışmacılar arasında yaşanan kavga ve olaylarla da sıkça gündeme geliyor. Daha önce Nisanur Bölükbaşı ile Ogeday Girişken'in bir aşk yaşadıkları iddiası gündeme gelmiş, son bölüme de Nisanur'un aynı adada bulunduğu eski sevgilisi Barış Murat Yağcı'dan yana yaşadığı sıkıntıları ağlayarak anlatması damga vurmuştu.

MERT'TEN NİSA'YA SUÇLAMA

Yarışmaya Mert ile Nisa'nın kavgası damgasını vuruyor. Mert Nisa için, "Senin her olduğun yerde bir şey çıkıyor farkında mısın? Kaos çıkıyor" derken Aycan ise, "Ogeday ve sen ayıp ettiniz" karşılığını veriyor. Tam bu anda Nisa'nın, "Ben gözümün önünde gördüm Aycan" cevabını vermesi ise ortamı iyice geriyor.

Mert'in, "Ben gözümün önünde gördüklerimi anlatayım mı Nisa ister misin?" karşılığı ise sosyal medyada en çok konuşulan Survivor konuları arasında kendisine yer buldu.

OGEDAY'DAN İMALI MERT AÇIKLAMASI

Olay konseye de taşındı. Ogeday, "Bildiğim bir şeyi söylemek zaten kolay değildi. Ben de hepsini söyleyemedim. Eğer ki kendi de ismi gibi Mert ise bunu açık bir şekilde söyler" diyerek Mert'e imada bulundu.

Son Güncelleme: 31.01.2022 10:58:07
ETİKETLERMERT SUDE