UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

17 YAŞINDAKİ GENÇ KIZ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 17 yaşındaki genç kız evinde ölü bulundu. Boynunda izler bulunan genç kızın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsiye gönderildiği belirtildi.

17 YAŞINDAKİ GENÇ KIZ  EVİNDE ÖLÜ BULUNDU!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Mazı Köyü'nde bugün öğle saatlerinde eve gelen babası Mehmet Halil Sakallıoğlu ve annesi Ayşe Sakallıoğlu 17 yaşındaki kızlarını ölü olarak buldu.

Orman İşletme Müdürlüğü'nde geçici işçi olarak orman kesim işçisi olarak çalışan aile öğle saatlerinde eve geldiğinde 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu'nu evde hareketsiz buldu.

Ailenin jandarma ve sağlık ekibine haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 acil servis ekibi Sakallıoğlu'nun yaşamını yitirdiğini belirledi.

Mazı Köyü Muhtarı Sedat Hurma “Genç kızımızın biraz psikolojik sorunları vardı ama bildiğimiz kadarıyla bir hastalığı yoktu. Orman kesim işlerinde çalışan aile eve gelince kızı ölü olarak bulmuş. Niye öldüğünü biz de bilmiyoruz. Kızımızın cenazesi otopsiye gönderildi” diye konuştu.

Sakallıoğlu'nun cenazesi kesin ölümünün belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 24.01.2022 15:48:15
ETİKETLERmuğla