UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNİVERSİTELİ KIZA KABUSU YAŞATTI!

İstanbul’da üniversite öğrencisi Aslı Gizem U.’yu okula giderken takip edip, taş atarak kafasını yaran saldırgan yakalandı. Genç kızın tanımadığı saldırganın aynı suçtan sabıkalı olduğu ortaya çıktı.

ÜNİVERSİTELİ KIZA  KABUSU YAŞATTI!

Üniversite öğrencisi Aslı Gizem U. 20 Ocak günü, okula gitmek için sabah erken saatte kaldığı yurttan çıktı. Sınavı olduğu için acele eden genç kız, 07.30’da Eyüp, Emniyettepe Mahallesi, Kazım Karabekir Caddesi üzerinde otobüsten indi.

YERDEN ALDIĞI TAŞLA GENÇ KIZIN BAŞINI YARDI

Genç kızın caddede yürüdüğü esnada, karşı istikametinden gelen ve yüzünde cerrahi maske, başında siyah şapka bulunan şüpheli, yerden aldığı taş ile genç kızın başına vurdu.

Kulağının üst kısmına aldığı darbe ile kanlar içinde kalan üniversiteli genç kız, panikle koşarak kendisini okul binasına atmayı başardı.

İlk müdahalesi okul görevlilerince yapılan Aslı Gizem U., daha sonra  Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

Yaşanan saldırı polise bildirildi. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını izleyerek şüpheliyi tespit etti.  Kimliği tespit edilen şüpheli Özcan M., yakalanarak gözaltına alındı.

AYNI SUÇTAN SABIKALI

Özcan.M.'nin daha önce başka bir kadını aynı şekilde takip edip karnına taş attığı tespit edildi. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Son Güncelleme: 22.01.2022 09:48:21
ETİKETLERistanbul