UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KADIKÖY'DE YAŞLI ÇİFTİN GÖRÜNTÜSÜ YÜREK BURKTU!

İstanbul'da günlerdir beklenen kar yağışı, akşam saatlerinde başladı. Kar yağışı etkisini sürdürürken, sosyal medyada paylaşılan bir video gündeme oturdu. Kadıköy'de çekildiği belirtilen videoda, yaşlı karı ve kocanın soğuk havada yardım talebinde bulunduğu görüldü.

KADIKÖY'DE YAŞLI ÇİFTİN  GÖRÜNTÜSÜ YÜREK BURKTU!

Yaşlı adam, balkondaki vatandaşlara doğru "Kiramıza yardım eder misiniz? 2 aydır kiramızı ödeyemiyoruz" diye bağırdı. Bu sesi duyan vatandaşlar balkona çıkarak, üzücü anları kayıt altına aldı. Yaşlı çiftin, yardım talep ettikleri sırada ağladıkları da duyuldu.

TANIYANLARIN HABER VERMESİ İSTENDİ

Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından kullanıcılar, yaşlı çifti tanıyanların kendileriyle irtibata geçmesini istedi.

 KADIKÖY BELEDİYESİ'NDEN AÇIKLAMA

Yaşlı çiftin videosu yayıldıktan sonra Kadıköy Belediyesi açıklama yaptı. Sosyal medyadan yapılan paylaşımda, "Soğuk havalarda sokakta kalan komşularımız için ekiplerimiz seferber haldeler. Sosyal medyada gündem olan yaşlı çift için araştırmalarımız sürmekle birlikte, yeni bir suistimal yöntemi olduğu yönünde ihbarlar almaktayız. İBB ve Emniyet'le işbirliği halinde çalışmalarımız sürüyor." ifadeleri kullanıldı.


Son Güncelleme: 22.01.2022 09:09:33
ETİKETLERkadıköy