UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

‘İŞTE BÖYLE YAKALARIZ’

İstanbul Esenyurt'ta çaldıkları panelvan araç ile inşaat malzemelerinin olduğu depoyu soyduktan sonra hırsızlıkta kullandıkları çalıntı aracın üzerine sprey boyayla “İşte böyle çalarız” yazıp gülücük çizen hırsızlar yakalandı.

‘İŞTE BÖYLE YAKALARIZ’

Esenyurt’ta hırsızlar, çaldıkları panelvan aracı kullanarak inşaat malzemelerinin olduğu bir depoyu soymuş, işleri bittikten sonra ise çaldıkları aracı sokak ortasında bırakmışlardı.

Aracı çalıp üstüne "İşte böyle çalarız" yazmışlardı! "Pes" dedirten olayda yeni gelişme

Çalıntı araçla hırsızlık yaptıkları yetmezmiş gibi bir de aracın üzerine, “İşte böyle çalarız” yazan şahıslar, kapı kısmına da gülücük çizerek kayıplara karışmıştı.

Olayın ardından harekete geçen polis ekipleri, dün şüphelilerden U.K. isimli yaşı küçük şahsı kaçmaya çalıştığı sırada, T.Ş. isimli yaşı küçük şahıs ile E.D.D. isimli şahsı da aynı gün yakalayarak gözaltına aldı.

"İŞTE BÖYLE YAKALARIZ"

Emniyete götürülen hırsızların işlemleri sürerken, polis hırsızların ukala bir şekilde aracın üzerine yazdığı ‘İşte böyle çalarız’ yazısına karşılık verdi. Hırsızlar polisin verdiği kağıttaki yazıyla adeta şoka uğradı. Polisin kağıda yazdığı, ‘İşte Böyle Yakalarız’ yazısıyla ukala hırsızlara adeta ders niteliğinde karşılık verdi.

Son Güncelleme: 30.12.2021 09:27:54