UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

‘BİZ BU ÇARKI BOZACAĞIZ!’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı'nda bugün İstanbullularla buluştu.

‘BİZ BU ÇARKI BOZACAĞIZ!’

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:
AYASOFYA AÇIKLAMASI
"Her dava gibi bizim davamızın da sembolleri vardır. İstanbul'un Fethi bizim için çok önemli bir dönüm noktasıdır. İstanbul'un Fethi'nin nişanesi olan Ayasofya'nın yeniden ibadete açılması çok kıymetlidir." 
ASİYE ATEŞ AÇIKLAMASI
“39 belediyemize sesleniyorum. Hayvan barınaklarını ihmal etmeyiniz. Bu hayvan barınakları ile birlikte Osmanlı'nın yaptıklarını unutmayınız. Ne yapıyorlardı? Hayvanların ağaçlarda yetişen nümetleri yemelerini sağlıyorlardı.
Asiye pitbull köpekleriyle oynarken yaralandı. Babasını aradım. Dün ambulans uçakla Antalya'ya gönderdik. Şu anda tedavisi yapılıyor. Biz böyleyiz, böyle olmaya da devam edeceğiz.”
FAİZ AÇIKLAMASI
“Faiz, zengini daha zengin fakiri daha fakir yapar. Unutmayın faiz sebep enflasyon neticedir. Biz bu çarkı da bozacak milletimi asli noktadaki hedeflere ulaştıracağız.”
İLK DEFA SEÇİMDEN BAHSETTİ
“Ülkemizin en büyük şehri İstanbul, aynı zamanda en büyük teşkilatımıza da sahiptir. İstanbul’daki 31bin 124 sandık için 166 bin 877 arkadaşımız görevlendirildi. Şehrimizin 39 ilçesinin her birinde yapılan ilçe danışma toplantıları 17 bin 834 kardeşimizin iştiraki ile gerçekleştirildi. Seçim takvimi başlayana kadar partimizin kuruluşundan itibaren vazife almış tüm sandık kurulu üyelerimizle de inşallah bir araya gelinecek.” dedi.

Ayrıca Erdoğan, muhalefet partilerinin henüz bir cumhurbaşkanı adayı belirleyemediğine dikkat çekti.

Son Güncelleme: 26.12.2021 16:43:38
ETİKETLERrecep tayyip erdoğan  istanbul