UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UYARI ÜSTÜNE UYARI GELDİ!

Tedbirinizi alın! Meteorolojiden son dakika uyarısı geldi.

UYARI ÜSTÜNE UYARI GELDİ!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: ülke genelinin çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Amasya ve Çorum dışında Karadeniz bölge geneli, Doğu Anadolu'nun doğusu ile Denizli, Isparta, Konya, Sivas, Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Diyarbakır, Batman ve Siirt çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İSTANBUL'A BUGÜN KAR YAĞACAK MI?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü resmi internet sitesinde yer alan detaylı hava durumu raporlarına göre İstanbul'da hava sıcaklıkları bugün ortalama 5 derece olması bekleniyor. Yapılan son değerlendirmelere göre kar yağışının bugün de yer eyer etkili olması bekleniyor. İstanbul'da Boğaz çevresi ve Karadeniz'e bakan kuzey kesimleri karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı olacak.

Kar yağışı yarın da etkili olacakken, Cuma günü kenti terk edecek.

Yağışların, Rize ve Artvin'in kıyı kesimlerinde kuvvetli sağanak yağış, Artvin ve Rize'nin iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda yer yer yoğun kar şeklinde olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı sel, su baskını, Heyelan, buzlanma ve don olayına bağlı olarak ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, Kocaeli, Sakarya, Bilecik, İstanbul'un Boğaz çevresi ve Karadeniz'e Bakan kuzey kesimlerinin karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Trakya ile bölgenin güneydoğusu ve yüksek kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Son Güncelleme: 22.12.2021 08:32:18
ETİKETLERmeteoroloji  hava durumu  kar