UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜST ÜSTE YEDİNCİ KAYIP

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Adana Demirspor'a 2-0 mağlup oldu. Adana Demirspor'a 3 puanı getiren golleri Galatasaray'dan kiralanan Yunus Akgün kaydetti

ÜST ÜSTE YEDİNCİ KAYIP

Galatasaray, Süper Lig'in 18. haftasında konuk olduğu Adana Demirspor'a 2-0 mağlup oldu ve üst üste yedinci puan kaybını yaşadı. İlk yarısı golsüz sona eren mücadelede sarı-kırmızılıları yıkan isim ise Galatasaray'dan Adana Demirspor'a kiralanan Yunus Akgün oldu.

53. dakikada Vargas'ın arapasında topla ceza sahasına giren Yunus düzelttikten sonra şık bir vuruşla Adana Demirspor'u 1-0 öne geçirdi. Genç futbolcu golden sonra sevinç yaşamadı.

Bu golden sadece 5 dakika sonra bir kez daha sahne alan Yunus farkı da ikiye çıkardı. Vargas'ın taşıdığı atakta topu önünde bulan Yunus uzak mesafeden harika bir gol attı ve skor 2-0'a geldi.

Kalan dakikalarda gol olmayınca Adana Demirspor üst üste üçüncü galibiyetini aldı ve puanını 29'a yükseltti. Galatasaray ise 24 puanda kaldı.

ÜST ÜSTE YEDİNCİ KAYIP

Galatasaray bu mağlubiyetle birlikte Süper Lig'de üst üste yedinci puan kaybını yaşadı. Son galibiyetini 31 Ekim'deki Gaziantep FK maçında alan sarı-kırmızılılar sonrasındaki yedi maçta sadece 4 puan toplayabildi. Fenerbahçe, Sivasspor ve Adana Demirspor'a mağlup olurken Fatih Karagümrük, Yeni Malatyaspor, Altay ve Başakşehir'le berabere kaldı.

DEPLASMANDA SADECE İKİ GALİBİYET

Galatasaray bu sezon deplasmanlardaki dördüncü mağlubiyetini yaşadı. Dış sahada 10 maça çıkan sarı-kırmızılılar sadece Giresunspor ve Çaykur Rizespor'u mağlup edebildi.

Son Güncelleme: 21.12.2021 23:03:14
ETİKETLERadanademirspor  galatasaray