UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

PINAR GÜLTEKİN DAVASINDA YENİ GELİŞME!

Pınar Gültekin davasından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Katil Cemal Metin Avcı, eski sevgilisi Pınar Gültekin'i cani bir şekilde öldürüp daha sonra cesedini varilde yakmıştı.

PINAR GÜLTEKİN  DAVASINDA  YENİ GELİŞME!

Boğularak öldürüldükten sonra varilde yakılan Pınar Gültekin'in katili Avcı ve ailesiyle ilgili önemli bir süreç yaşanıyor.

Muğla'da boğularak öldürüldükten sonra varilde yakılan Pınar Gültekin'in (27) cinayet şüphelisi Cemal Metin Avcı'nın (32) yargılandığı davada 8'inci duruşma görülecek. Duruşmaya Gültekin'in ailesinin yanı sıra tutuksuz yargılanan sanıkların da katılması bekleniyor.

KATİL CEMAL METİN AVCI 5 GÜN SONRA BULUNDU

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin, 16 Temmuz'da kayboldu. Soruşturma kapsamında 5 gün sonra gözaltına alınan eski sevgilisi Cemal Metin Avcı, çıkan kavgada Gültekin'i boğarak öldürdüğünü, cesedini bağ evindeki varile koyup yaktığını, üzerine de beton döktüğünü itiraf etti.

PINAR GÜLTEKİN'İN CESEDİNE KONUM BİLGİSİYLE ULAŞILDI

Avcı'nın gösterdiği yerde bulunan varilde, Gültekin'in kısmen yanmış cesedine ulaşıldı. Pınar Gültekin, memleketi Bitlis'in Hizan ilçesinde toprağa verildi.

Adliyeye sevk edilen Cemal Metin Avcı ise çıkarıldığı mahkemece 'canavarca hisle ve eziyet çektirerek adam öldürmek' suçundan tutuklandı.

KARDEŞİNİN TELEFON SİNYALİ ABİSİYLE BAĞ EVİNDE OLDUĞU BELİRLENDİ

Avcı'nın kardeşi Mertcan Avcı'nın telefon sinyallerinden ağabeyiyle aynı zamanda bağ evinde olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan Mertcan Avcı da sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Mertcan Avcı, 15 Şubat'taki duruşmada, imza atma yükümlülüğü ve yurt dışı çıkışına çıkış yasağı ile tahliye edildi.

Son Güncelleme: 20.12.2021 14:10:37
ETİKETLERpınar gültekin