UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MÜZİK DÜNYASINA CAN GELDİ

Başarılı genç sesler arasında zirveye adım adım tırmanan sanatçı Meltem Yaman, yeni müzik projesi ‘Şimdi Al’ ile listeleri sallamaya hazırlanıyor.

MÜZİK DÜNYASINA CAN GELDİ

‘Şimdi Al’ kıpır kıpır alt yapısı ve harekete geçirici sözleri ile popüler müzik dinleyicilerine hitap etme özelliği taşıyor. Neredeyse tüm şarkılarında bir slogan yakalayan sanatçı Meltem Yaman’ın ‘Şimdi Al’ şarkısı, sosyal medya üzerinde 'kampanya gibi şarkı olmuş' yorumları; akıllara eserin bir reklam ajansı tarafından değerlendirilebileceği sorusunu getirdi.

 

Şimdi Al eserinin klip çalışmasında titizlikle ilerleyen sanatçının dansçıları da hazır bulundular. Proje gerek lokal müzik endüstrisi gerekse global arenanın öncü isimlerinden tam not almayı başardı.  Dinleyici ve takipçilerine neredeyse ters köşe yapan Meltem Yaman, iddialı şarkısını klasikleşen şekilde yaz değil kış mevsiminde yayınlamayı tercih etti. ‘Şimdi Al’ sanatçının resmi Youtube kanalı ve tüm dijital platformlarda yerini aldı. Sanatçı bir önceki projeleriyle de ulusal ve bölgesel radyolarda en çok dinlenen sanatçılar arasına girmeyi başardı.

 

Geçmiş kariyerinde TV program sunuculuğu ve yapımcılığı gibi konumlarda bulunan genç sanatçı Meltem Yaman müzik kariyerinde de hızlı ve güçlü bir ivme kazanmıştır.

 

'Şimdi Al' projesinin aranjör künyesinde 'Can Tosun' söz yazarı ve bestecisi Rita Mahrani’dir. Yönetmen koltuğundaysa başarılı genç yönetmen Gökhan Topel oturmaktadır. Genç sanatçı Meltem Yaman daha önce yayınladığı şarkılarında aşk temaları ve duygusal sözlere yer verirken 'Şimdi Al' projesinde dinamik ve Z kuşağına hitap eden alt yapılarla müzikseverlere bambaşka bir Meltem Yaman şarkısı ile çıkış yapmayı tercih etmiştir.

 

Dijital platformlarda seçkin oynatma listelerine giren sanatçı yakın çevresi ve birçok ünlü müzisyen sanatçı dostlarından tam not aldı.

Son Güncelleme: 17.12.2021 19:44:33
ETİKETLERmeltem yaman  yeni albüm