UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

"SENİN KARNINI DEŞECEĞİM"

Türkücü Ferhat Güzel sevgilisiyle eğlenmek için gittiği mekânda tartıştı. Sevgilisiyle birlikte mekândan çıkan Ferhat Güzel, daha sonra yaşadıkları eve gitti. Ferhat Güzel ve sevgilisinin tartışması evde devam etti ve Ferhat Güzel, sevgilisi tarafından darp edildi.

"SENİN KARNINI  DEŞECEĞİM"

Ferhat Güzel, bu sefer de özel hayatıyla gündem oldu. İddiaya göre şarkıcı, 27 Ağustos'ta Taksim'de gittiği bir eğlence mekânında para ilişkisi nedeniyle sevgilisiyle tartıştı. İkilinin evde de devam eden tartışması, karakolda son buldu.

Sabah'ta yer alan habere göre, Taksim'deki bir mekânda eğlenen iki sevgili, bir süre sonra aralarındaki para ilişkisi nedeniyle şikayetçi oldukları bir dava nedeniyle tartışmaya başladı.

Bir süre sonra mekândan ayrılan ikili, Güzel'in Şişli'deki evinde de tartışmaya devam etti. İddiaya göre; kısa sürede arbedeye dönüşen tartışmada Nur Aksoy, mutfaktan aldığı bıçakla Güzel'e saldırdı.

"Senin karnını deşeceğim" sözleriyle bıçağı savuran Aksoy, sevgilisinin eline geçirdiği telefonu duvara fırlattı.

Kafasına aldığı darbe sonrası sevgilisini evden çıkartmaya çalışan Güzel, başarılı olamayınca evden kaçtı. Yolda gördüğü polislere sığınan şarkıcı ve sevgilisi olay sonrası karakolu götürüldü.

 

Son Güncelleme: 13.12.2021 12:36:10
ETİKETLERferhat güzel