UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FARUK ACAR AYRILIK İDDİALARINI YALANLADI!

Faruk Acar’dan “İYİ Parti’den ayrıldığı” iddiası üzerine açıklama geldi.

FARUK ACAR AYRILIK İDDİALARINI YALANLADI!

 

Milliyet yazarı Zafer Şahin’in İYİ Parti’den ayrıldığını öne sürdüğü Andy-Ar Araştırma’nın sahibi Faruk Acar, Twitter’dan yaptığı açıklamayla Şahin'i yalanladı. Acar, “İYİ Parti ve Sayın Akşener ile uyumlu bir şekilde çalışmalarımıza devam etmekteyiz” dedi. İşte o açıklama:

  10 Aralık 2021 tarihinde şahsımı da hedef alarak, yanlış bilgilerle kamuoyunu manipüle etmek üzere hazırlanan iyi parti kampanyasına ilişkin haberlere cevaben;

1.     İYİ Parti 26 Ağustos – 31 Aralık 2021 tarihlerini kapsayan 3 fazlı bir kampanya anlaşmamız bulunmaktadır. Söz konusu olan “Ömer’in Yolu” (adalet) çalışması kampanyanın sadece bir fazını oluşturmakla birlikte, ilk faz “Projeyi Değil Ranta Karşıyız” neticelenmiş, son faz ise “Biz Çözeriz” (ekonomi) başlığında halen devam etmektedir.

2.     Yapılan bilimsel araştırmalar sonucunda “Projeye Değil Ranta Karşıyız”, Türkiye genelinde seçmenlerin %60’ına ulaşmıştır “Ömer’in Yolu ise %78 oranında duyulmuş olup kişilerce kampanya başlığının, “Biz Çözeriz” fazının iletişim başarı oranını faz bitiminde ölçümleyeceğiz.

3.     Söz konusu eleştirilerde belirtilen kampanya bedeli resmi olarak İYİ Parti ve Yine Ajans arasında kayda alınmış ve faturalandırmış olup haber içeriklerindeki hayali rakamların gerçekle uzaktan yakından ilgisi yoktur.

 

Bu manipülasyonlar ve atılan çamurlar kampanya ve İYİ Parti’nin rüzgar etkisi ve başarısını göstermektedir. Şahsen ben ve başkanı olduğum FACAR Grup bünyesindeki tüm kurumlar (Yine Ajans -, Andy-Ar) ve ekip arkadaşlarım İYİ Parti ve Sayın Akşener ile uyumlu bir şekilde çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

 

                                    Faruk ACAR

                                    FACAR Grup – Andy – Ar – Yine Ajans Başkanı   

Son Güncelleme: 11.12.2021 20:17:14
ETİKETLERfarukacar  iyi parti