UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MAYMUNUNA KOKAİN VERDİ, ÜZERİNE SİFON ÇEKTİ!

Galler'de maymununa kokain ikram eden ve üstüne sifon çeken bir kadının ömür boyu hayvan bakması yasaklandı. Hapis cezasının yanında 420 sterlinlik mahkeme masrafı ve 128 sterlin de ceza ödeyecek olan Vicki Holland'ın, maymuna bağırdığı ve küfrettiği belirtilirken, hayvanın etrafına korku dolu gözlerle baktığı, klozetin kenarlarına tutunabilmeye çalıştığı gözlendi.

MAYMUNUNA KOKAİN VERDİ,  ÜZERİNE SİFON ÇEKTİ!

Galler'de maymununa kokain ikram eden ve üstüne sifon çeken bir kadının ömür boyu hayvan bakması yasaklandı.

Newport kentinden 38 yaşındaki Vicki Holland'a 12 haftalık hapis cezasının yanı sıra 12 ay da ertelenmiş hapis cezası verildi.

Üç ayrı suç işlediğini kabul eden Holland, 420 sterlinlik mahkeme masrafı ve 128 sterlin de ceza ödeyecek.

KLOZET İÇİNE KOYUP SİFONU ÇEKTİ

Kraliyet Hayvanlara Zulmü Önleme Topluluğu'ndan (RSPCA) Sophie Daniels, videoyu gördükten sonra ipek maymununun durumuna dair derin bir endişe duyduklarını söyledi: "Zanlının cep telefonundan çıkan bir videoda ipek maymununa kokain ikram ettiği görülürken bir diğerinde de korktuğu çok bariz olan hayvanı klozetin içine koyarak sifon çektiği yer alıyor.

Görüntülerde Holland bağırıyor, küfrediyor ve gülüyor. Korkudan donakalan maymun ise klozetin kenarlarına tutunabilmeye çalışıyor. Bağımsız bir veteriner de hayvanın gereksiz acı çektiği yönünde rapor verdi."

POLİSLER TELEFONU KONTROL EDİNCE ORTAYA ÇIKTI

Maymunun durumu, polislerin Holland'ın telefonunda bulduğu videolardan sonra ortaya çıktı.

Videoların ortaya çıkmasından sonra polisler Holland'ın evinde arama yaptı fakat kadın maymunu bir hafta önce başkasına sattığını öne sürdü. Sonradan bulunan ipek maymunu RSPCA'ya teslim edildi.

Sophie Daniels, hayvanın ihtiyaç duyduğu bakımların yapılmakta olduğunu söyledi ve ekledi: "Primatların karmaşık ihtiyaçlarını ev ortamında karşılamak çok zor olduğu için bu hayvanların evcil hayvan olarak alınmasına tamamen karşıyız."

Son Güncelleme: 11.12.2021 14:49:38
ETİKETLERgaller  maymun