UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KRİTİK TARİHİ DUYURDU!

Dünyayı Kovid-19 benzeri bir salgına karşı uyaran ve haklı çıkan Bill Gates'ten flaş bir Omicron çıkışı geldi. Gates dünyanın merakla beklediği kritik tarihi de açıkladı.

 KRİTİK TARİHİ  DUYURDU!

Kısa sürede dünyanın bir numaralı ortak gündemi haline gelen yeni varyant ile ilgili araştırmalar sürerken Bill Gates'ten konu ile ilgili flaş açıklamalar geldi.

PANDEMİYİ BİLMİŞTİ!

Pandemi ile birlikte adından en çok söz ettiren isimlerden birisi de kuşkusuz Bill Gates. Zira adı komplo teorileri ile anılan Gates pandemi uyarısında haklı çıkmıştı.

Tarih, 2015 yılında Kovid-19 benzeri bir salgına karşı hazırlıklı olmadığımızı belirten ve uyarılarda bulunan Gates'i haklı çıkarmıştı.

Gates, 'GatesNotes' blogunda yeni bir yazı yayınladı. Omicron'un endişe yaratmasının normal olduğunun altını çizen Gates, salgındaki son durumumuza dair fikirlerini açıkladı.

Ünlü milyarder varyantın tam olarak anlaşılabilmesi için çalışmaların sürdüğünün altını çizdi ve dünyayı umutlandıran ifadeler kullandı.

'Dünya, potansiyel olarak daha tehlikeli varyantlarla mücadele etmeye, şimdiye kadar pandeminin diğer herhangi bir noktasında olduğundan daha hazır durumda' diyen Gates sözlerine şöyle devam etti: 'Gerekirse güncel aşılar oluşturmak için çok daha iyi bir konumdayız.'

İTİRAF GİBİ AÇIKLAMA

Gates yazısında itiraf gibi bir açıklamada da bulundu. Daha önceki açıklamalarında haksız çıktığını belirten Gates, Delta varyantı nedeniyle pandeminin tahmin ettiğinden uzun sürdüğünüm altını çizdi ve endemi için yeni bir tarih verdi.

Daha önce de benzer açıklamalar yapan Gates, 'Başka bir tahminde bulunmak aptalca olabilir, ancak pandeminin akut aşamasının 2022'de bir süre sonra sona ereceğini düşünüyorum' dedi.

Gates, yazısında aşıların ve antivirallerin gelecekte Kovid-19'un ölümcüllüğünü azaltmaya yardımcı olabileceğini söyledi.

Son Güncelleme: 9.12.2021 11:04:54
ETİKETLERbill gates  omicron