UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BU HAFTA KİMLER İNDİ, KİMLER ÇIKTI?

UçanKuş’un fenomenleşen inenler-çıkanlar listesinde bu hafta kimler indi, kimler çıktı?.. İşte bomba isimler ve olay yorumlar!..

BU HAFTA KİMLER İNDİ,  KİMLER ÇIKTI?

İNENLER

1.TÜRK LİRASI

“Türk Lirası” her geçen gün kan kaybetmeye devam ediyor. Gelişmiş ülkelerin para birimleri karşısında tarihin en düşük değerlerine gerileyen “Türk Lirası”nın zirvede olduğu tek yer inenler listemizin başı…

2.MELİH GÖKÇEK

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Melih Gökçek bunun cezasını da çekiyor. Milyonlarca kullanıcının arasında CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’la girdiği “Belden aşağı diyalog” hiç yakışmadı! Melih Gökçek inenler listemizin 2. sırasında.

3.SERGEN YALÇIN

Beşiktaş geçen sene yükseklerden uçsa da bu sene neredeyse yere çakılmak üzere. Bunun baş sorumlusu olarak da Sergen Yalçın gösteriliyor tabii ki. Hep ilk sezonunda başarılı olup sonradan bir anda kötü gidişe “Dur” diyemeyen Sergen Yalçın yine kural bozmadı. Beşiktaş’a şampiyonluk getiren Sergen Yalçın bu sene resmen hüsranı getirdi. Sergen Yalçın inenler listemize 3. sıradan giriş yaptı.

4.MİSAFİR

Olmadı, tutunamadılar… “Misafir” dizisi rating kurbanı oldu ve erken final kararı aldı. Kadrosunda Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy gibi isimlerin yer aldığı dizi izleyiciyi tatmin etmedi. Ekranlara veda etmeye hazırlanan “Misafir” dizisi inenler listemizin 4. sırasında…

5.BENSU SORAL- HAKAN BAŞ

Ya boşanın ya da barışın! Bensu Soral - Hakan Baş evliliği parmakla gösterilirken bir anda tepetaklak oldular. Özellikle Bensu Soral’in kariyerini olumsuz yönde etkiyelecek bu “Boşanma çıkmazı” herkesin tepkisini çekti. Her ikisinin de daha boşanmadan adı başkalarıyla anıldı. E haliyle de Türk halkının da gözünden düştüler. Bensu Soral – Hakan Baş çifti bizden nasibini aldı ve inenler listemizin 5. sırasına yerleşti.

ÇIKANLAR

1.SEMİH SAYGINER

Semih Semih Semih… Biz değil bütün dünya Semih Saygıner’i biliyor. Ülkemizde bilardo denince ilk aklımıza gelen isim o. Mısır’da bir kez daha “Dünya Şampiyonu” unvanı kazanan Semih Saygıner çıkanlar listemizin de zirvesinde…

2.TRABZONSPOR

O sene bu sene mi? Yıllardır çekilen şampiyonluk hasreti bu sene son bulacak gibi görünüyor. Süper Lig’de 3 büyükleri bir hayli geride bırakıp namağlup şampiyonluğa koşan Trabzonspor alkışı hak ediyor… Biz de Trabzonspor’un bu çıkışına görmezden gelmiyoruz ve çıkanlar listemizin 2. sırasında yer veriyoruz.

3.BARO

Türkiye Barolar Birliği’nin yeni başkanı Metin Feyzioğlu'na karşı yarışan Erinç Sağkan oldu. “Artık ülkemizde hiçbir avukat, hiçbir baro yalnız; hiçbir yurttaş savunmasız bırakılmayacak!” sözleriyle birçok eksiği kapatmayı hedefleyen Erinç Sağkan listemizin 3. sırasında.

4.ALTIN KELEBEK

Belki de gördüklerimiz arasında en iyi “Altın Kelebek” organizasyonu yapıldı. Kırmızı halıdaki şıklık, ödül törenindeki görkem resmen “Oscar”ı aratmadı. 47. Altın Kelebek Ödülleri bizden geçer not aldı ve çıkanlar listemizde 4. sırada yer aldı.

5.ALPARSLAN: BÜYÜK SELÇUKLU

Ratinglerde her hafta zirvedeler… Her geçen gün artan grafiğiyle ön plana “Alparslan: Büyük Selçuklu” dizisi izleyiciyi takdirini de toplamayı başardı. Fahriye Evcen ve Barış Arduç’un başrollerinde olan dizi çıkanlar listemizin 5. sırasında.

Son Güncelleme: 7.12.2021 16:05:53