UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

‘YATIRIM, İSTİHDAM PROGRAMIMIZLA REFAHI YAYGINLAŞTIRACAĞIZ’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Siirt'te "Demokrasi Konuşmaları" programında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2008'i iyi hatırlayın. 'Kriz bizi teğet geçecek' dedim. Ve bizi teyit geçti" diyerek, "Yatırım, istihdam, üretim ve ihracat büyüme merkezli programımızla, refahı yaygınlaştıracağız" ifadelerini kullandı.

‘YATIRIM, İSTİHDAM PROGRAMIMIZLA REFAHI YAYGINLAŞTIRACAĞIZ’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, eşi Emine Erdoğan ile dün Siirt ziyareti sırasında katıldığı "Demokrasi Buluşması" etkinliği programında açıklamalarda bulundu.
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Burada şunu açık söyleyeyim. 2008'i iyi hatırlayın. Bizi bu teğet geçecek dedim. Ve bizi teyit geçti. Burada meselenin dolar, faiz olmadığını bir adım geri çekilip, vicdandan fotoğrafa bakmak yeterlidir. Bugün kendimizin ve dostlarımızın özgürlüğü, ekonomisi için dünya 5'ten büyüktür diyoruz. İnşallah ekonomi de de yatırım, istihdam, üretim ihracat büyüme merkezli programımızla refahı yaygınlaştıracağız. Geçmişini bilmeyen geleceğini inşa edemez. Nereden nereye geldiğimiz doğru bir şekilde tespit etmeden nereye gideceğimizi bilemeyiz. Bir gün herkes milletimizle verdiğimiz demokrasi mücadelemizi anlayacak, ekonomi ve medeniyet mücadelemizi anlayacak. Önümüzdeki haftalar demokrasi konuşmalarına farklı il ve farklı konularla devam edeceğiz.


Son Güncelleme: 6.12.2021 00:12:52
ETİKETLERerdoğan  istihdam