UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MASAYA BIRAKTIĞI ÇİZİM DİKKAT ÇEKTİ!

ABD'nin Michigan eyaletinde bir lisede 15 yaşındaki Ethan Crumbley'nin düzenlediği silahlı saldırıda 4 kişi hayatını kaybetmişti.

MASAYA BIRAKTIĞI  ÇİZİM DİKKAT ÇEKTİ!

Oakland Bölge Savcısı Karen McDonald düzenlediği basın toplantısında, Crumbley’nin anne ve babası Jennifer ve James Crumbley’nin 4 kez taksirle adam öldürme suçundan yargılanacağını açıkladı.

"OĞULLARININ NOEL HEDİYESİ"

McDonald, suç aletinin babası tarafından saldırganın yanında satın alındığını, annesinin bir sosyal medya gönderisinde silahtan "oğullarının Noel hediyesi" olarak söz ettiğini ve silahın kilit altında tutulmadığını söyledi.

DİKKAT ÇEKEN ÇİZİM

Savcı, saldırının olduğu gün bir öğretmenin saldırgan Crumbley’nin masasına silah, yaralı bir insan ve "Yardım edin" mesajını çizmiş olduğunu görerek ailesini okula çağırdığını anlattı. Karen McDonald, aile ile yapılan görüşmeden kısa süre sonra gerçekleşen saldırının ardından annesinin zanlıya "Ethan, sakın yapma." mesajı attığını da aktardı.

Aileye yöneltilen suçlamaların bu trajedide katkısı olan insanları sorumlu tutacağını ve silah sahiplerine sorumluluklarının olduğu mesajını vereceğini belirten McDonald, "Sorumluluklarını yerine getirmeyenler ciddi ve cezai sonuçlarla karşılaşırlar." diye konuştu.

Son Güncelleme: 4.12.2021 08:56:33
ETİKETLERabd