UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

LONDRA’DA YEMEK PARASINA İSTANBUL’DA TATİL

İngiltere'deki yerine İstanbul'daki Nusret'e geldiler daha az parayla hem tatil yaptılar hem yemek yediler.

LONDRA’DA YEMEK PARASINA İSTANBUL’DA TATİL

İngiltere'de yaşayan bir çift, Londra'dan İstanbul'a uçuş, İstanbul'daki restoranda yemek yeme ve tatil yapma masraflarının toplamının Londra'daki Nusr-Et restoranında yemek yeme maliyetinden daha ucuz olduğunu fark edince Türkiye’ye geldi.

Dünyada 'Saltbae' ismiyle ün kazanan Nusret Gökçe'nin kurucusu olduğu Nusr-Et restoran zincirlerinin Londra'daki şubesinde bir biftek yemek 1.450 sterline mal oluyor.

Londra yerine Türkiye'ye bir gezi yaparak 'soyulmaktan' kurtulduklarını söyleyen İngiliz yemek yorumcusu çift Fahd ve Nashwa, böylelikle İstanbul'daki Nusr-Et restoranında aynı yemeği 110 sterline mal etti.

Çiftin sosyal medya üzerinden paylaştığı video, 743 bin görüntülenme ve 64 bin beğeni topladı.

'Halal Food Reviews' isimli bir sayfa üzerinden yemek yorumu yapan çift, şu ifadeleri kullandı:

"Yemek harikaydı, yapılan reklamlara değer. Türkiye'ye seyahat edip, tatilin tadını çıkararak Nusret'in restoranında yemek ve İngiltere'ye geri dönmenin Londra'daki restoranda tek bir yemekten daha ucuza mal olduğunu fark ettik. Londra şubesinde binler harcayacak gücümüz olsa yapardık ama yapamadığımıza göre İstanbul'a geldik.”

TÜRK LİRASI STERLİN KARŞISINDA DEĞER KAYBETTİ

Bir sterlinin 18,30 Türk Lirası’na karşılık gelmesinin ardından turistler ülkelerinde gidemedikleri Nusret’e Türkiye’de çok rahat gidebiliyorlar.

Son Güncelleme: 3.12.2021 22:14:15
ETİKETLERnusret  ingiliz  tatil