UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İKİ ÇOCUK ÖKSÜZ KALDI

Çifti, ölüm ayırdı! Her şey akşam yemeğinden sonra oldu. Balıkesir Erdek'te Aysun Verim (47) ile Ahmet Verim (48) çifti, iddiaya göre içtikleri sahte içkiden zehirlendi. Hastaneye kaldırılan Aysun kurtarılamayarak hayatını kaybederken, eşi Ahmet Verim'in tedavisi sürüyor.

İKİ ÇOCUK ÖKSÜZ KALDI

Olay, Erdek ilçesi kırsal Ocaklar Mahallesi’nde 25 Kasım Perşembe günü meydana geldi.

ÇİFT, AKŞAM YEMEĞİNDEN SONRA RAHATSIZLANDI

Çiftçilikle uğraşan Aysun ve Ahmet Verim çifti, iddiaya göre akşam yemeğinden sonra rahatsızlandı. Ahmet Verim'in 112 Acil Çağrı Merkezi'ni araması üzerine eve sağlık ekipleri sevk edildi.

MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Ambulansla, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan çiftten Aysun Verim dün doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

AKŞAM YEMEĞİNDE SAHTE İÇKİ

Durumu ağır olan Ahmet Verim'in yoğun bakım servisindeki tedavisi sürerken; Verim çiftinin akşam yemeğinde kaçak olarak üretilen içki içtikleri iddia edildi.

2 kız çocuğu annesi Aysun Verim'in dün hayatını kaybettiği olay sonrası Balıkesir Cumhuriyet Savcılığı'nca soruşturma başlatıldı. Savcılıkça zehirlenmeye bağlı olarak hayatını kaybettiği tespit edilen Aysun Verim'in cenazesi, kesin ölüm raporu için Balıkesir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Son Güncelleme: 28.11.2021 13:00:07
ETİKETLERsahte içki  balıkesir  erdek  bandırma